Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica Obiščite sejem K Duesseldorf 2019 z letalom !

Glede na izkazan interes naših članov po obisku sejma K Duesseldorf 2019 z letalom, vas vabimo k ogledu tega največjega svetovnega sejma plastike in gume in sicer od  19. do 21. oktobra 2019.

 

Sekcija plastičarjev pri OZS je za člane OZS tokrat pridobila 8 %  popust pri izvajalcu potovanja KOMPAS CELJE d.d., dodatno pa se je sekcija odločila, da bo članom sofinacirala tudi del kotizacije za ENO osebo na posamezno prijavljeno podjetje, člana OZS in sicer :

 

- v primeru od 1 – 20 prijavljenih podjetij, članov OZS: 80 Eur / podjetje

- v primeru od 21 – 30 prijavljenih podjetij, članov OZS: 60 Eur / podjetje

 

Obisk sejma bo ob zadostnem številu potnikov omogočen z letalskim prevozom Ljubljana – Duesseldorf, v primeru nezadostnega števila prijavljenih potnikov se bo program izvedel z rednim letalskim prevozom iz Ljubljane in potem s hitrim vlakom iz Frankfurta do Duesseldorfa.

 

Sejem K Duesseldorf 2019 - program in pogoji prijave

Cene v tem programu še ne vključujejo popustov, zato ČLANI OZS OB PRIJAVI OBVEZNO NAVEDITE opombo » ČLAN OZS« in NAZIV PODJETJA S KATERIM STE ČLAN OZS, da boste na navedeno ceno prejeli  oba dogovorjena popusta! (Ob prijavi je potrebno plačati 30 % cene aranžmaja. Popust se bo obračunal ob izstavitvi računa za dokončno plačilo, cca 14 dni pred odhodom!)

 

V kolikor se želite prijaviti ne odlašajte s prijavo in se prijavite čim prej, saj so mesta so na razpolago le do zapolnitve tako za člane OZS, kakor za širšo javnost.

Zadnji rok za prijavo 10. september 2019

 

Prijave sprejema KOMPAS CELJE d.d. , kjer lahko dobite tudi ostale potrebne informacije.

 

Kontakt za informacije in rezervacije:

KOMPAS CELJE d.d.  

Brane Preša

Tel.: 03 428 03 24

e-mail: brane.presa@kompas-celje.si

novica Vabljeni na sejem MOS 2019
Vljudno vabljeni, da nas obiščete na sejmu MOS 2019! Lokacije razstavnih prostorov Sekcije kovinarjev in Sekcije plastičarjev so v hali C1 in obsegajo tri prostore : 12 A, 12B in 06. Lokacija prostora Odbora za znanost in tehnologijo je v hali L1.
novica SPS je objavil spremembo dveh vavčerskih javnih pozivov in hkrati začasno zapira dva javna vavčerska poziva
Slovenski podjetniški sklad je objavil spremembo dveh vavčerskih javnih pozivov in hkrati začasno zapira dva javna vavčerska poziva
novica Vabljeni na 11. industrijski forum IRT 2019, 3.6. in 4.6. 2019, Portorož
Vljudno vabljeni da tudi letos obiščete Industrijski forum IRT 2019, ki bo letos že 11. po vrsti, ponovno v Portorožu. Ker imamo z naslova OZS na pobudo Odbora za znanost in tehnologijo z organizatorjem dogodka podpisan tudi dogovor o sodelovanju in že vrsto let odlično sodelujemo, se lahko člani OZS dogodka udeležite tudi ugodneje, kot sicer.
novica 8. Kongres podjetnikov Slovenije , 31. maj in 1. junij, Hotel Bernardin, Portorož
Letošnja rdeča nit kongresa: Vodenje, ki navdihuje, digitalizacija podjetja in sodobne podjetniške prakse. Poleg klasičnih podjetniških tem, ne bo manjkalo tudi aktualnih tem, kot so: blockchain, družinsko podjetništvo, sodobno vodenje malega podjetja, digitalni marketing, digitalizacija podjetja, umetna inteligenca, strojno učenje robotizacija, sodobno brandiranje in še kaj. Na kongres vas vabita tako organizator kongresa, kakor tudi Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS, kot partner dogodka.
novica Slovenski podjetniški sklad objavil javne pozive za 11 vavčerjev
Mikro, malim in srednje velikim podjetjem (v nadaljevanju MSP) bo program spodbud malih vrednosti, ki ga izvaja Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS), omogočil bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence.
novica Rezervirajte si čas in se udeležite dvodnevnega STROKOVNEGA SREČANJA PLASTIČARJEV, ki bo potekalo 31. maja in 1. junija 2019, v Hotelu Dvorec, v Tolminu
Svojim članom želi sekcija tudi letos, kakor že leta do sedaj, v sklopu dvodnevnega dogodka ponuditi strokovno izbrana predavanja uveljavljenih predavateljev, kakor tudi predavanja na teme z aktualnih, splošnih področij, katerih znanja so potrebna in zanimiva za obrtnike in podjetnike pri njihovem opravljanju dejavnosti, poslovanju. Za čim bolj prijetno počutje bomo strokovni del povezali s prijetnim neformalnim druženjem, kjer bo mogoče na osebni ravni vzdrževati in navezovati nove poslovne stike.
novica Mednarodni industrijski sejem 2019 in predavanje "Vidiki zagotavljanja skladnih in varnih strojev na trgu oz. v tehnološkem procesu"
Vljudno vabljeni da obiščete Mednarodni industrijski sejem MIS 2019, ki bo potekal od 9. – 12. aprila 2019 na celjskem sejmišču. Mednarodni industrijski sejem v Celju je bienalni sejem s področij strojegradnje in orodjarstva, varjenja. Ta sejem vsem, ki delujete v teh panogah, predstavlja priložnost za predstavitev novosti, za srečanje z obstoječimi kupci in za primerjavo z vašimi konkurenti. V sklopu sejma se bodo v dvorani C1 na skupnem razstavnem prostoru s svojimi izdelki in storitvami predstavili tudi člani Sekcije kovinarjev in Sekcije plastičarjev pri OZS.
Pišite nam