Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcija plastičarjev - prva stran

sekcija-plasticarjev

novica Spletno izobraževanje »Tehnološke novosti in trendi na področju dejavnosti plastičarjev« , 26.11.2020

Vljudno vas vabimo na strokovno spletno izobraževanje »Tehnološke novosti in trendi na področju dejavnosti plastičarjev« , ki ga organizira Sekcija plastičarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije.


Kdaj:    četrtek, 26.11. 2020, od 13.30 do predvidoma 15.30

Kje:       Preko spletne platforme MS Teems (prenos v živo, bomo pa dogodek tudi snemali in posnetek predavanj objavili na spletni strani sekcije).

Potrebna je predhodna prijava na dogodek (do 24.11.2020)

Predavatelj: Janez Navodnik, univ. dipl. inž. kemije

Izobraževanje bo zajemalo naslednje teme: 

1.            Tehnološke novosti in trendi na področju dejavnosti plastičarjev

2.            Recikliranje kot ukaz oblasti ali pogoj prosperitete panoge?

Splošni pogoji prijave:

 Za prisotnost na spletnemu izobraževanju, ki bo potekalo preko spletne platforme MS Teems,  je obvezna predhodna prijava na dogodek preko spleta: tukaj

Prijave sprejemamo najkasneje do torka, 24.11.2020.

Po pregledu vaše prijave vam bomo v naslednjem e-sporočilu prijavo potrdili.

2 dni pred dogodkom boste na mail, ki ste ga navedli ob prijavi, prejeli link do dogodka na spletni platformi MS Teems .

Priporočamo, da si MS Teems predhodno namestite na vaš računalnik.

 Cena:

 - za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS) in njihove zaposlene - BREZPLAČNO, potrebna predhodna prijava

 - za prijavljene, ki niso člani OZS: 20 Eur/osebo  + DDV

Za prijavljene, ki NISO člani OZS, je kotizacijo potrebno plačati na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, številka računa: 02013-0253606416, Nova Ljubljanska banka, sklic: 00 200006, koda namena: OTHR, s pripisom: Seminar26112020, najkasneje do 24. novembra 2020. Pisne odjave so možne do 24.11.2020. Po tem terminu kotizacije ne vračamo.

Za člane OZS in pri njih zaposlene je strokovni seminar brezplačen (Potrebna le predhodna prijava.) Stroške krije Sekcija plastičarjev pri OZS.

INFORMACIJE IN DODATNA POJASNILA

Dodatna pojasnila lahko dobite pri Valentini Melkić, sekretarki sekcij, telefon 01 58 30 541,  e-naslov: valentina.melkic@ozs.si ali Jani Golič, telefon 01 58 30 553, e-naslov: jana.golic@ozs.si

 

Vljudno vabljeni!

novica Navodila za delo v servisnih storitvah in drugih storitvah, ter živilskih in tehničnih trgovinah ob postopnem sproščanju nekaterih ukrepov v času epidemije

Navodila za delo v servisnih storitvah in drugih storitvah, ter tehničnih trgovinah ob postopnem sproščanju nekaterih ukrepov v času epidemije so objavljena na sledečih spletnih straneh:

novica Spremenba Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v RS

Vlada RS je izdala Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji in ga objavila v Uradnem listu Republike Slovenije: Uradni list RS 53/20

novica kovinarji /plastičarji: Kratka pojasnila, povzetki- Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v RS

Z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Slovenijije je prepovedano ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom, odlok pa NE PREPOVEDUJE PA PONUJANJA IN PRODAJANJA BLAGA IN STORITEV MED PODJETJI.

novica Roki glede obveznosti poročanja na podlagi Zakona o varstvu okolja se preložijo

S strani Ministrstva za okolje in prostor (MOP) imamo zagotovila, da se roki glede obveznosti poročanja, vzpostavljeni na podlagi Zakona o varstvu okolja (ZVO-1) in na podlagi podzakonskih predpisov, sprejetih na podlagi ZVO-1, preložijo tako, da ta obveznost poročanja nastopijo v roku dveh mesecev po preklicu izrednih ukrepov zaradi epidemije virusne okužbe SARS-CoV-2 (COVID 19).
Pišite nam