Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcija plastičarjev - prva stran

sekcija-plasticarjev

novica Vabljeni na Industrijski forum IRT 2022, 6. in 7. junija 2022 v Portorožu !

Vljudno vabljeni, da se po priporočilu Odbora za znanost in tehnologijo pri OZS in sekcij pri OZS udeležite dogodka Industrijski forum IRT 2022, ki bo potekal v Hotelu Slovenija v Portorožu, 6. in 7. junija 2022.

 

Namenjen je izmenjevanju znanja in izkušenj med predstavniki industrije. Na forumu predstavljamo dosežke in novosti iz industrije, industrijske inovacije in inovativne rešitve, primere medorganizacijskega prenosa znanja in izkušenj ter uporabe novih zamisli, zasnov, metod, tehnologij in orodij v industrijskem okolju. Na strokovnih srečanjih in okroglih mizah ugotavljamo resnično stanje v industriji ter njene zahteve in potrebe. Predstavljamo tudi uspešne  aplikativne projekte raziskovalnih organizacij, inštitutov in univerz, izvedene v industrijskem okolju, ter primere prenosa uporabnega znanja iz znanstvenoraziskovalnega okolja v industrijo.

 

Program:

https://forum-irt.si/program/

 

Prijava: Udeleženci - Prijava (forum-irt.si)

 

Člani OZS na podlagi dogovora o sodelovanju med organizatorjem in OZS  lahko uveljavljate 5 % popust.

 

Več podatkov o dogodku lahko najdete tukaj : https://forum-irt.si/

 

Vljudno vabljeni !

novica 30. STROKOVNO SREČANJE KOVINARJEV in STROKOVNO SREČANJE PLASTIČARJEV, 1. in 2 april 2022

Po kar dvoletnem premoru, ko so bila druženja v fizični obliki onemogočena zaradi epidemije korona virusa, vas vabimo, da se po dolgem času ponovno srečamo in družimo. Petek in soboto, 1. in 2. aprila 2022, bosta v Ankaranu, v pomladno obarvanem resortu Adrija, v ambijentu čisto novega kongresnega centra in Hotela Convent, potekali sicer dolga leta tradicionalni, dvo dnevni strokovni srečanji - Strokovno srečanje plastičarjev in 30. Strokovno srečanje kovinarjev, ki bo tokrat celo jubilejno. Dneva bosta namenjena izobraževanju in druženju tako članov OZS, kakor tudi tistim podjetjem, ki želijo, da pri njih zaposleni nadgradijo svoja znanja z aktualnimi strokovnimi in splošno podjetniškimi vsebinami, potrebnimi za nemoteno opravljanje dejavnosti.
Pišite nam