Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

30. STROKOVNO SREČANJE KOVINARJEV in STROKOVNO SREČANJE PLASTIČARJEV, 1. in 2 april 2022

28. FEBRUAR 2022  |   Valentina Melkić

Vljudno vabljeni, da se udeležite dogodka "30. Strokovno srečanje kovinarjev  in Strokovno srečanje plastičarjev", ki bo potekalo v živo,  1. in 2. aprila 2022, v Ankaranu (kongresni center resorta Adria)

Prijave na 30. Strokovno srečanje kovinarjev in Strokovno srečanje plastičarjev bodo potekale do ponedeljka, 21. marca 2022 oz. do zapolnitve mest.

 

Nočitve z zajtrkom si udeleženci organizirajte individualno (samoplačniško). Navodila za rezervacijo nočitev (najkasneje do 21.03.2022 ) se nahajajo v nadaljevanju.

 

Letošnje leto prvikrat poteka prijava na dogodka spletno. Prijavite se tukaj:                         P   R   I   J   A   V   A       

 

Prijave potekajo do ponedeljka, 21. marca 2022 oz. do zapolnitve mest. Skrajni rok za morebitno odjavo je 5 dni pred izvedbo strokovnega srečanja. Odjav oz. sprememb po tem terminu iz organizacijskih razlogov ne moremo več upoštevati in kotizacije ne vračamo. Veljajo le pisne odjave!

 

KOTIZACIJA:

50 € + DDV / 1 osebo  - za člane OZS in pri njih zaposlene

100 € + DDV / 1 osebo  - za nečlane OZS (POLNA CENA)

 

                                Pozor: če se srečanja udeleži par, je potrebno prijaviti 2 osebi !              

 

Članom OZS krijeta stroške do polne cene Sekcija kovinarjev pri OZS in Sekcija plastičarjev pri OZS. Navedene cene so brez 22% DDV.

 

V ceno kotizacije so všteta predavanja 1.4.2022 in 2.4.2022, strokovno gradivo (elektronska ali tiskana verzija), postrežba med odmoroma 1.4. in 2.4., avtobusni prevoz 1.4. po programu, popoldanski program 1.4. (ogled kleti in degustacija vin) in kosilo 1.4. in 2.4.2022, večerja s plesom 1.4.2022, osnovna pijača pri večerji 1.4.2022, spremljevalni (lady) program 2.4.2022 (1 oseba).

V kotizacijo ni vključeno: večerja 31.03.2022 (četrtek), pijača pri kosilu 1.4. in 2.4.2022, dodatna pijača pri večerji 1.4.2022, oglaševanje ter nočitve.

 

Kotizacijo za udeležbo na srečanju predhodno nakažite na račun št.: 02013-0253606416, NLB, sklic 00 200005 (KOVINARJI), oziroma 00 200006 (PLASTIČARJI), koda namena SUBS. Račun za udeležbo vam bomo poslali po zaključku srečanja.

 

 

PROGRAM:

 PETEK, 1.4.2022,  SPLOŠNO PODJETNIŠKI DAN (KOVINARJI + PLASTIČARJI)

 08:30 – 09:30               Sprejem in registracija udeležencev

                                            (lokacija: Kongresni center resorta Adria)

 09:30 – 10:00               Pozdravni nagovori predsednika OZS/direktorja OZS in predsednikov sekcij

                                           Ivan Meh, predsednik sekcije kovinarjev, Milan Škapin, predsednik sekcije plastičarjev pri OZS

 10:00 – 11:00               Novosti na področju davčne zakonodaje

                                          Jasmina Malnar Molek, strokovna svetovalka OZS           

11:00 – 11:15               Razprava

11:15 – 12:15               Aktualne informacije in novosti na področju varnosti pri delu in požarne varnosti ter             

                                           odpadkih

                                          mag. Katarina Železnik Logar, Inštitut za varstvo pri delu in varstvo okolja (IVD)

12:15 – 12:30               Razprava

12:30 – 13:00               Odmor 

13:00 – 13:30               Kako do ugodnih virov financiranja in nepovratnih sredstev?

                                          Gregor Šušmelj, Mitja Černetič, VOUK d.o.o.

13:30 – 14:00               Razprava                

14:15 – 15:30               Odmor za kosilo (lokacija: restavracija Hotela Convent)

15:40 –                           Odhod avtobusa s parkirišča pred hotelom na Vinogradniško kmetijo Rodica, Truške            

16:20 – 18:20              Ogled vinske kleti in degustacija vin na Vinogradniški kmetiji Rodica

18:20 –                          Odhod avtobusa s parkirišča pred Vinogradniško kmetijo Rodica

19:00 – 20.00               Prosto do večerje

 20:00 –                         Večerja z glasbo in plesom  (lokacija: Steklena dvorana v Hotelu Convent)

 

SOBOTA, 2.4.2022, STROKOVNI PROGRAM - KOVINARJI

 

 09:30 – 10:00               Eloksacija aluminija in zlitin

                                            Primož Zupanc / Luka Dolenc, vodja razvoja procesa eloksacije, Teroxal d.o.o.

10:00 – 10:15               Razprava

10:15 – 11:00               ABC maziva – priporočila za prakso

                                           Valentin Golob, univ. dipl. ing. strojništva, vodja prodaje, ABC Maziva d.o.o.

11:00 – 11:15               Razprava

 11:15 – 12:00              Določila CPR, ZGPro in GZ-1 za lastnosti in skladnost kovinskih oz. plastičnih proizvodov –                                               obstoječa praksa in novosti

                                           Emilija Bratož, evropski ekspert za tehnično zakonodajo in standarde, GOMONT svetovanje

12:00 – 12:15               Razprava

12:15 – 12:45               Odmor (30 min)

12:45 – 13:30               Kako lahko kolaborativni robot zamenja ročno varjenje  - kdaj je pravi  čas za to in kaj za to                                               potrebujem?

                                           Renato Pahor, univ. dipl. ekon., direktor VIRS d.o.o.

13:30 – 13:45               Razprava

 13:45 – 14:15              Optimizacija odsesovanja na obstoječih napravah

                                         Primož Mubi, prodajno tehnični svetovalec, Intercet d.o.o.

14:15 – 14:30               Razprava

 14: 35 – 15:35                   **** Skupni zaključni del programa (kovinarji + plastičarji)

 

 SOBOTA, 2.4.2022, STROKOVNI PROGRAM - PLASTIČARJI


 09:00 – 11:00               Potreba, ideja in inteligentna ponovna uporaba materialov so pogoj za  uspeh

                                            Janez Navodnik, univ.dipl.ing., NAVODNIK d.o.o.

11:00 – 11:15                Razprava

 11:15– 12:00                Biokompoziti in recikiranje biokompozitov

                                            Silvester Bolka,mag. inž. tehnol. pol, vodja Centra za sodelovanje

                                            z gospodarstvom, Visoka šola za tehnologijo polimerov, Slovenj Gradec

12:00 – 12:15               Razprava

 12:15 – 12:45              Odmor 

 12:45 – 14:15               Konstruiranje plastičnih izdelkov

                                             mag. Boštjan Šmuc, ABC-Brizganja d.o.o.

14:15 – 14:30               Razprava

 14: 35 – 15:35                    **** Skupni zaključni del programa (kovinarji + plastičarji)

 

 ***SOBOTA, 2.4.2022, SKUPNI ZAKLJUČNI DEL PROGRAMA (KOVINARJI + PLASTIČARJI)

 

14:35 – 15:35               Ostati »kul« v teh posebnih časih

                                           Tehnike sproščanja, ki bodo delovale ZA nas, ne proti nam

                                           Saša Einsiedler, mentorica za osebni in poslovni uspeh

 15:35 –                           Zaključek srečanja

 15:45 –                           Kosilo (lokacija: restavracija Hotela Convent)

 

 SOBOTA, 2.4.2022, DOPOLDANSKI SPREMLJEVALNI (»LADY«) PROGRAM

 

10:00 – 13.00              Kako nakupovati na spletu ?

                                          Lea Pisani, strokovnjakinja za kulturo oblačenja

 

Nočitve z zajtrkom si udeleženci organizirajte individualno (samoplačniško). 

Kontakt za rezervacije nočitev:E: booking@adria-ankaran.siT: 05 66 37 444

Ob rezervaciji prosimo, da se sklicujete na dogodek »Obrtno podjetniška zbornica, Sekcija kovinarjev in plastičarjev«, saj so kapacitete po dogovoru s hotelskim ponudnikom rezervirane za dogodek, hkrati pa lahko uveljavljate tudi sekcijsko dogovorjene cene.  V kolikor nameravate vnovčiti turistične bone, je to potrebno javiti ob prihodu, torej ko se prijavite v hotel (check in ) in NE ob odhodu.

 

  Vljudno vabljeni !

Preberite tudi:

Pišite nam