Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
KOVINARJI IN PLASTIČARJI

32. Strokovno srečanje kovinarjev in Strokovno srečanje plastičarjev, 12. in 13. april 2024, Terme Zreče

19. 02. 2024
Avtor: Valentina Melkić
KOVINARJI IN PLASTIČARJI

Zlati pokrovitelji srečanja

 

Prijazno vabljeni, da se udeležite našega tradicionalnega dvodnevnega dogodka:

 

32. STROKOVNO SREČANJE KOVINARJEV in

STROKOVNO SREČANJE PLASTIČARJEV,

12. in 13. april 2024

Terme Zreče

 

Prijava na dogodek poteka spletno.  Prijavite se tukaj:  P   R   I   J   A   V   A        (do 5. aprila 2024)

 

Tudi letos vas sekciji kovinarjev in plastičarjev vabita na tradicionalno, tokrat že 32. Strokovno srečanje kovinarjev in Strokovno srečanje plastičarjev pri OZS. Srečali in družili se bomo ponovno dva dneva - od 12. aprila do 13. aprila 2024.

Sekciji se ponovno vračata na zelo dobro sprejeto lokacijo Term Zreč in ponovno stavita na prijetno okolje.

Ker sta dejavnosti kovinarjev in plastičarjev vsebinsko zelo povezani ter se v več točkah tudi povezujeta in nadgrajujeta, bosta strokovna dogodka obeh sekcij tudi letos potekala skupno. S tem še naprej dosegamo dolgoletno usmeritev v čim večjo povezovanje in mreženje članov, razstavljavcev in pokroviteljev, ki se bodo na velikem povezanem dogodku lahko kar najbolje predstavili široki paleti članov obeh sekcij. V luči uspešnega sodelovanja sekciji pripravljata tudi pester program dogajanja. Sledil bo uveljavljenemu konceptu uvodnega plenarnega dela s splošnimi poslovnimi in podjetniškimi temami, nadaljevanju z vrsto strokovnih predavanj za posamezni sekciji ter skupnemu zaključku ob bolj sproščeni, a zelo aktualni temi. Manjkal ne bo tudi pester program za spremljevalke, med odmori in osrednjim večerom pa bo čas za prijetno medsebojno druženje kolegic in kolegov, pokroviteljev in razstavljavcev. Dneva bosta torej namenjena izobraževanju in druženju tako članov OZS, kakor tudi tistim podjetjem, ki želijo, da pri njih zaposleni nadgradijo svoja znanja z aktualnimi strokovnimi in splošno podjetniškimi vsebinami, potrebnimi za nemoteno opravljanje dejavnosti.

 

Program dogodka:  PROGRAM STROKOVNEGA SREČANJA

 

Prijave na 32. Strokovno srečanje kovinarjev in Strokovno srečanje plastičarjev bodo potekale do 5. aprila 2024 oz. do zapolnitve mest.

 

Nočitve z zajtrkom si udeleženci organizirajte individualno (samoplačniško). Navodila za rezervacijo nočitev (najkasneje do 1. aprila 2024 ) najdete v prilogi maila. Naredite jo na: E: terme@unitur.eu, T: 03 757 61 45, 03 757 64 40 ali  03 757 61 47. 

Navodila - rezervacija nočitev

Prijava na dogodek poteka spletno. Prijavite se tukaj:         P   R   I   J   A   V   A        (do 5. aprila 2024)

Pozor: če se srečanja udeleži par, je potrebno prijaviti 2 osebi !            

Skrajni rok za morebitno odjavo je 5 dni pred izvedbo strokovnega srečanja. Odjav oz. sprememb po tem terminu iz organizacijskih razlogov ne moremo več upoštevati in kotizacije ne vračamo. Veljajo le pisne odjave!

 

KOTIZACIJA:

130 €  (z DDV) / 1 osebo  - za člane OZS in pri njih zaposlene

260 €  (z DDV) / 1 osebo  - za nečlane OZS (POLNA CENA)

                              Pozor: če se srečanja udeleži par, je potrebno prijaviti 2 osebi !              

Članom OZS krijeta stroške do polne cene Sekcija kovinarjev pri OZS in Sekcija plastičarjev pri OZS. V navedeni ceni je DDV že vključen !

 

V ceno kotizacije so všteta predavanja 12.4. in 13.4.2024, strokovno gradivo (elektronska ali tiskana verzija), postrežba med odmoroma 12.4. in 13.4.2024, avtobusni prevoz po programu, popoldanski program 12.4. in kosilo 12.4. in 13.4.2024, večerja s plesom 12.4., osnovna pijača pri večerji 12.4., spremljevalni (lady) program 13.4. (1 oseba).

V kotizacijo ni vključeno: večerja 11.4.2024 (četrtek), pijača pri kosilu 12.4. in 13.4.2024, dodatna pijača pri večerji 12.4., oglaševanje ter nočitve.

 

Kotizacijo za udeležbo na srečanju predhodno nakažite na račun št.: 02013-0253606416, NLB, sklic 00 200005 (KOVINARJI), oziroma 00 200006 (PLASTIČARJI), koda namena SUBS. Račun za udeležbo vam bomo poslali po zaključku srečanja.

 

Vljudno vabljeni, da si že sedaj rezervirate čas in se 12.4. in 13.4.2024 udeležite dogodka. Vabljeni tudi k oglaševanju vašega podjetja v zbirni mapi srečanja, kakor tudi k razstavljanju v predprostoru predavalnic. 

Oglaševanje podjetja - ponudba
Ponudba za razstavljavce

Vzdrževanje že spletenih poslovnih, kot tudi osebnih vezi in navezovanje novih stikov bo s pomladnim vzdušjem zagotovo obrodilo kakšno novo poslovno pot.

Zlati pokrovitelji srečanja