Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Rezervirajte si čas in se udeležite dvodnevnega STROKOVNEGA SREČANJA PLASTIČARJEV, ki bo potekalo 31. maja in 1. junija 2019, v Hotelu Dvorec, v Tolminu

18. 04. 2019
Avtor: Valentina Melkić

Svojim članom želi sekcija tudi letos, kakor že leta do sedaj, v sklopu dvodnevnega dogodka ponuditi strokovno izbrana predavanja uveljavljenih predavateljev, kakor tudi predavanja na teme z aktualnih, splošnih področij, katerih znanja so potrebna in zanimiva za obrtnike in podjetnike pri njihovem opravljanju dejavnosti, poslovanju. Za čim bolj prijetno počutje bomo strokovni del povezali s prijetnim neformalnim druženjem, kjer bo mogoče na osebni ravni vzdrževati in navezovati nove poslovne stike.

V sklopu dvodnevnih predavanj bomo prvi dan, v petek, 31. maja, spregovorili o avtomatizaciji procesov s poudarkom na izvedenih primerih (Miel, d.o.o.) in si ogledali podjetje TERA d.o.o., dan pa bo namenjen tudi splošno podjetniškim vsebinam, kjer bo beseda tekla o spodbudah malih vrednosti v obliki vavčerjev SPS in temu, kako svoj denar prejeti takoj po opravljeni storitvi (prodaji odprtih terjatev).

 V soboto, 1. junija, bomo obsežen poudarek namenili stroki: beseda bo tekla o novih materialih in novih EU direktivah, ki so lahko poguba ali nova priložnost za plastičarje. Osredotočili se bomo na biomateriale, superizolacije, funkcionalne in pametne materiale blend, obvezno reciklažo, 3D tisk, nove površinske obdelave… Obdelali bomo tudi novosti pri karakteriziranju polimerov in primere analiz, ki so potrebne tudi manjšim obratom. Predavala bosta plastičarjem že dobro znana specialista tega področja Janez Navodnik, univ.dipl.ing. in mag. Silvester Bolka s Fakultete za tehnologijo polimerov, Slovenj Gradec.

Seveda tudi letos ne bo manjkalo druženja, ko si bomo med drugim ogledali tudi Tolminski muzej in obiskali sotočje Tolminke in Soče, v soboto pa bomo v zaključnem delu spregovorili še o temi trženja z rezultati.

V programu bo poskrbljeno tudi za spremljevalke – v soboto se bodo lahko udeležile programa presenečenja v kozmetičnem salonu ANA in ogled nakita iz poldragih kamnov.

 

Prijave potekajo do 24.05.2019.

Več o podrobnih vsebinah programa, pogojih prijave si lahko preberete tukaj:

PROGRAM STROKOVNEGA SREČANJA

PRIJAVNICA Strokovno srečanje PLASTIČARJEV 2019.pdf

Vabimo vas, da si že sedaj rezervirate čas in morebiti razmislite tudi o promociji vašega podjetja v e-zborniku srečanja, ki ga bodo prejeli vsi udeleženci dogodka. (Prijavo za promocijo v e-zborniku najdete na prijavnici za strokovno srečanje)

Verjamemo, da se nam boste v Tolminu z veseljem pridružili!

Vabljeni !