Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Spletni SEMINAR na temo SPLOŠNIH AKTUALNIH VSEBIN, 4.11. 2021

21. 10. 2021
Avtor: Valentina Melkić

Vljudno vabljeni na spletni seminar SPLOŠNIH AKTUALNIH VSEBIN, v četrtek, 4.11.2021 (od 13:00 do predvidoma 16:15).

 

Seminar bo potekal preko spletne platforme ZOOM. Potrebna je predhodna spletna prijava na dogodek (do ponedeljka, 1.novembra 2021).

 

Vsebine in predavatelji:

  • 13:00 – 13:45 Mag. Katarina Železnik Logar, IVD Maribor, strokovnjakinja na področju varnosti in zdravja pri delu bo predstavila ukrepe za zagotavljanje varnega dela pri delodajalcu, obveščanje delavcev ter posebnosti in praktične izkušnje iz preteklega leta epidemije: pogoj PCT, samotestiranje, opredelitev v oceni tveganja, uporabo zaščitnih mask v delovnih okoljih in druge ukrepe.

 

Vsi na seminar prijavljeni udeleženci boste po seminarju na vaš mail prejeli tudi vzorec  priloge k izjavi o varnosti z oceno tveganja zaradi oziroma dopolnitve ocene tveganja za kovinarje ali za plastičarje.

 

                          13:45 – 14:00  Vprašanje in odgovori

 

  • 14:00 – 15:00 Odvetnica Vanja Šisernik bo predstavila načine odpovedi pogodbe o zaposlitvi, ki jih ima delodajalec na voljo v uvidu eventualnih kršitev s strani delavca v zvezi s COVID-19 ukrepi, kakor tudi na splošno. V okviru predavanja bodo tako predstavljeni vidiki aktualne problematike, kot tudi osnove postopkov delodajalca v primeru odpovedi pogodbe o zaposlitvi, s poudarkom na praktičnih primerih.

 

                           15:00 – 15:15 Vprašanja in odgovori

 

  • 15:15 – 16:00 Tamara Starič Petrović, vodja Svetovalnega centra Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, bo povzela kako zagotoviti uspešen prenos družinskega podjetja na naslednike. Izpostavila bo kako se izogniti napakam, ki so jih drugi podjetniki naredili na poti prenosa podjetja (izziv pri prevzemu podjetij ali pozicioniranju novega lastnika podjetja), različne načine odločanja v podjetjih za bolj premišljeno poslovanje, nove ideje za strateške premike pri organizaciji podjetij, tržnem pozicioniranju podjetja ali novih poslovnih izzivih ter slušatelje seznanila s problematiko, ki se pojavlja ob prevzemu. Predstavila bo primere dobrih in slabih praks ter možnost povrnitve stroškov, ki  nastanejo ob prenosu, preko Vavčerja za prenos lastništva (celoten postopek)

 

                           16:00 – 16:15 Vprašanja in odgovori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Splošni pogoji prijave:

 

Za prisotnost na spletnemu seminarju SPLOŠNIH AKTUALNIH VSEBIN, ki bo potekalo preko spletne platforme ZOOM,  je obvezna predhodna prijava na dogodek preko spleta: TUKAJ

Spletne prijave sprejemamo najkasneje do ponedeljka, 1.11.2021

 

Pozor: Prijava na zgoraj navedeni link velja LE za seminar SPLOŠNIH AKTUALNIH VSEBIN, 4.11.2021 in NI veljavna za e- STROKOVNI SEMINAR za DEJAVNOSTI PLASTIČARJEV in e- STROKOVNI SEMINAR ZA DEJAVNOSTI KOVINARJEV. Za ta dva sklopa predavanj boste prejeli poseben e-mail z vabilom, kjer bo objavljen tudi drugi link za prijavo.

Po pregledu vaše prijave vam bomo v naslednjem e-sporočilu prijavo potrdili. Dan pred dogodkom boste na mail, ki ste ga navedli ob prijavi, prejeli link do dogodka na spletni platformi ZOOM .

 

Cena:

 

BREZPLAČNO,

potrebna predhodna prijava

 

 

za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS)

in njihove zaposlene

70 Eur/osebo z DDV

za prijavljene, ki niso člani OZS

 

Za prijavljene, ki NISO člani OZS, je kotizacijo potrebno plačati na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, številka računa: 02013-0253606416, Nova Ljubljanska banka, sklic: 00 200006, koda namena: OTHR, s pripisom: Seminar04112021, najkasneje do 2. novembra 2021 . Pisne odjave so možne do 02.11.2021. Po tem terminu kotizacije ne vračamo.

 

Za člane OZS in pri njih zaposlene je strokovni seminar brezplačen (Potrebna le predhodna prijava.) Stroške krijeta Sekciji plastičarjev in kovinarjev pri OZS.

 

INFORMACIJE IN DODATNA POJASNILA

Dodatna pojasnila lahko dobite pri Valentini Melkić, sekretarki sekcij, telefon 01 58 30 541,  e-naslov: valentina.melkic@ozs.si

 

Vljudno vabljeni!