Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
CVETLIČARSKO TEKMOVANJE

Vabilo na ogled tekmovanja mladih cvetličark/cvetličarjev – predizbor za SloveniaSkills 2024

23. 04. 2024
Avtor: Edina Zejnić
CVETLIČARSKO TEKMOVANJE

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev OZS in Center RS za poklicno izobraževanje v sodelovanju z EHD Mozirski gaj organizirajo cvetličarsko tekmovanje mladih cvetličark/cvetličarjev – predizbor za SloveniaSkills 2024, ki bo potekalo v četrtek, 25.4.2024, v Mozirskem gaju.

Letos je na tekmovanje prijavljenih 20 mladih cvetličark in cvetličarjev. Omenjeno tekmovanje mladih cvetličarjev šteje za predizbor tekmovalk/cev, ki se bodo uvrstili na finalno tekmovanje SloveniaSkills 2024, ki bo letos septembra potekalo v Celju. Za vse udeležence je to enkratna priložnost, da se izkažejo med sovrstniki, hkrati pa so tovrstna tekmovanja izjemna priložnost za pridobivanje dragocenih izkušenj. 

Tekmovanje poteka v četrtek, 25.4.2024 od 10. do 15. ure, nato ob 17. uri sledi razglasitev rezultatov in podelitev priznanj v Mozirskem gaju – v parku cvetja in muzeju na prostem.

Splošne informacije o tekmovanju so dostopne tukaj.

Dodatne informacije: Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev OZS, Edina Zejnić, 01 58 30 586, edina.zejnic@ozs.si

Vljudno vabljeni!