Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
INDUSTRIJSKI FORUM

Vabljeni na Industrijski forum IRT, člani OZS ugodneje!

30. 05. 2024
Avtor: Anton Šijanec
INDUSTRIJSKI FORUM

Spoštovani člani OZS, vljudno vabljeni, da se po priporočilu Odbora za znanost in tehnologijo pri OZS in dolgoletnega partnerskega dogovora o sodelovanju z organizatorjem udeležite tudi letošnjega Industrijskega Foruma IRT, ki bo 10. in 11. junija 2024.

 

in for irt 2024

Dogodek, ki bo potekal v Hotelu Slovenija v Portorožu, je namenjen izmenjevanju znanja in izkušenj med predstavniki industrije. Na forumu bodo predstavljeni dosežki in novosti iz industrije, industrijske inovacije in inovativne rešitve, primeri medorganizacijskega prenosa znanja in izkušenj ter uporaba novih zamisli, zasnov, metod, tehnologij in orodij v industrijskem okolju. Na strokovnih srečanjih in okroglih mizah bo tekla debata o resničnem stanju v industriji ter o njenih zahtevah in potrebah. Predstavljeni bodo tudi uspešni aplikativni projekti raziskovalnih organizacij, inštitutov in univerz, izvedeni v industrijskem okolju, ter primeri prenosa uporabnega znanja iz znanstvenoraziskovalnega okolja v industrijo.

 

Program: https://www.forum-irt.si/program/

 

Prijava: https://www.forum-irt.si/prijava/udelezenci/

5% popust za člane OZS: Člani OZS na podlagi dogovora o sodelovanju med organizatorjem in OZS lahko uveljavljate 5 % popust. Pod rubriko »Vaše sporočilo« vpišite : ČLAN OZS.