Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Informativne cene - Sekcija polagalcev talnih oblog

Informativni cenik storitev polaganja parketov 2018 (brez materiala)

Upravni odbor sekcije polagalcev talnih oblog sekcije polagalcev talnih oblog je konec leta 2017 pripravil in sprejel prenovljen informativni cenik storitev polaganja parketov.

Nov informativni cenik se od predhodnega razlikuje po opredelitvi postavk, hkrati pa so popravljene informativne cene, prilagojene trenutnim razmeram na trgu.
Cenik je informativne narave

Info Cenik PTO 2018.pdf
 

Izšel je priročnik Standardi in opisi za parketarska dela

NaslovnicaZahteve glede parketarskih storitev postajajo vse bolj kompleksne, zato je za kakovostne storitve potrebno obvladovanje različnih strok – od načrtovanja, organiziranja, svetovanja in izvajanja do nadzora. Prav tako mora kakovostni polagalec pridobiti interdisciplinarna znanja z gradbenega, lesnega, kemijskega, ekološkega, ekonomskega in komunikološkega področja. Pridobivanje dodatnih znanj je večinoma prepuščeno parketarjem samim, prav tako iskanje ustrezne literature iz različnih virov. Z objavo predpisov, podatkov in znanj, združenih v publikacijo Standardi in opisi za parketarska dela, bo to zadnje precej lažje.

Vsem polagalcem talnih oblog, ki se zavedajo potreb trga, je sedaj na voljo izjemen priročnik. V publikaciji je zbrana večina  predpisov in standardov na področju zaključnih del v gradbeništvu, opisana je večina materialov, ki se uporabljajo v parketarstvu in tudi vse faze izvedbe, od prevzema do predaje del. V priročniku so podrobno opisana tudi merila ocenjevanja položene talne obloge in dovoljena odstopanja, opisani pa so tudi splošni pogoji poslovanja polagalca podov.
Članom OZS je publikacija Standardi in opisi za parketarska dela na voljo po ceni 14,00 € za posamezni izvod, za vse ostale interesente (nečlane) pa znaša cena za izvod 20,00 € (DDV že vključen).
Naroc-standardi.docx;
Naroc-standardi.pdf

Naročila sprejema:
Sekcija polagalcev talnih oblog pri OZS
Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana
Tel.: 01/ 5830 523
E pošta: miran.rade@ozs.si

 

Pišite nam