Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
OZS Sekcija polagalcev talnih oblog
SEMINAR - POPLAVE 2023

Spletni seminar: Katera dokazila so potrebna v postopku povračila škode?

19. 02. 2024
Avtor: Anton Šijanec
SEMINAR - POPLAVE 2023

Ste podjetje, ki je v avgustovskih poplavah utrpelo škodo in oddalo vlogo za povračilo stroškov na gospodarsko ministrstvo? Gospodarska zbornica Slovenije skupaj z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport ter Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije organiziramo webinar, na katerem boste prejeli potrebne odgovore v zvezi z dokazili, ki jih morate predložiti v postopku povračila škode.

Na spletnem seminarju, ki bo v sredo, 21. februarja 2024 od 8.30 do 10.30 bo vse potrebne informacije z vami delila mag. Alenka Marovt iz Direktorata za industrijo, podjetništvo in internacionalizacijo na Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport, uvodni nagovor pa bo imela Vesna Nahtigal, generalna direktorica GZS.

Vprašanja pošljite v naprej

Vabimo vas, da nam predhodno posredujete vaša odprta vprašanja na e-naslov: katja.pokerznik@gzs.si. Pri tem bi vas želeli opozoriti, da mag. Marovt na webinarju ne more dgovoriti na povsem konkretna vprašanja, ki zajemo konkretne podatke le enega podjetja.

Udeležba brezplačna, prijave obvezne

Dogodek bo potekal na spletu v sredo 21. februarja 2024 od 8.30 do 10.30 ure. Udeležba je brezplačna. Obvezna prijava preko povezave >>>

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko e-maila koroska.gz@gzs.si ali na telefonski številki 031 647 677.

 

Prijazno vabljeni,

Gospodarska zbornica Slovenije,
Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport in
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

 

Preberite tudi