Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Pokal Mozirski tulipan 2019

13. 08. 2019
Avtor: mi®

Povabilo cvetličarkam in cvetličarjem da se 13. septembra 2019 udeležijo tekmovanja v Mozirskem gaju

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS in EHD Mozirski gaj tudi letos organizirata tekmovanje za pokal Mozirski tulipan, ki se ga lahko udeležijo Slovenske cvetličarke in cvetličarji, ki imajo v lasti cvetličarsko delavnico, oziroma so zaposleni pri delodajalcu z dejavnostjo cvetličarstva ter dijaki in študentje slovenskih in tujih cvetličarskih šol.

Tekmovanje bo potekalo v Mozirskem gaju 13. septembra 2019 med 13.00 in 15.00 uro. Tekmovalo se bo v eni tekmovalni temi - izdelavi jesenskega venčka.
Gobo-venec Fi-42 in ostale materiale bo zagotovil organizator, tako da bo strošek za udeležence tekmovanja zanemarljiv. Tekmovalci si lahko dodatno prinesejo jesenske plodove, orodje in pritrdilni material ter dobro voljo.

Zainteresirane vabimo, da se prijavijo na to zanimivo tekmovanje, ki je hkrati tudi druženje in izredna priložnost izmenjave izkušenj.

Prijave organizatorji sprejemamo najkasneje do 5. septembra 2019 izključno po e-pošti miran.rade@ozs.si ali info@florist.s.i

Pravila in prijavnico boste našli v spodnjih dokumentih.

Splošne informacije in pravila tekmovanja za pokal Mozirski tulipan 2019

Prijavnica za sodelovanje na tekmovanju za pokal Mozirski tulipan 2019
Prijavnica za sodelovanje na tekmovanju za pokal Mozirski tulipan 2019

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS