Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
GOSPODARSKA DELEGACIJA

Javni poziv za sodelovanje slovenskih podjetij v gospodarski delegaciji v Rotterdam, 4. - 8. junij 2024

22. 12. 2023
Avtor: SPIRIT Slovenija
GOSPODARSKA DELEGACIJA

SRIP Krožno gospodarstvo, TVG inštitut - premium partner Urban Future konference ter Slovensko - nizozemski poslovni klub (SDBP) v tesnem sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija, Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport, Ministrstvom za kohezijsko politiko in regionalni razvoj in Ministrstvom za zunanje in evropske zadeve organiziramo gospodarsko delegacijo na Nizozemsko v Rotterdam ob boku mednarodne konference Urban Future.

Delegacija bo potekala od 4. do 8. junija 2024.
 
Podjetjem in institucijam (občinam, razvojnim agencijam, razvojnim institucijam) želimo približati dostop do vpogleda v najnovejše trende in inovacije na področju prilagajanja na podnebne spremembe in transformacije mest v trajnostna. V okviru konference bo poleg zelenih inovacij poudarek tudi na družbenih inovacijah ter osebnostni rasti voditeljev sprememb. Konferenca Urban Future je največji in najbolj interdisciplinaren urbani dogodek v Evropi, ki predstavlja vrhunec srečanja najnaprednejših trajnostnih tehnologij, inovativnih urbanih projektov ter ambicioznih investitorjev in partnerjev.
 
Dodatno želimo omogočiti udeležencem gospodarske delegacije dostop do relevantnih nizozemskih podjetij in institucij, političnih odločevalcev ter vodilnih strokovnjakov na področju trajnostne gradnje in pridelave hrane, energetike in mobilnosti.
 
 
Osnutek programa obiska:
4. junij 2024 Prihod v Rotterdam z letalom
5. junij 2024
  • SLO - NL poslovni forum
  • B2B srečanja med podjetji
  • Slovenski večer v Rotterdamu – sprejem za udeležence gospodarske delegacije v organizaciji SPIRIT Slovenija
6. junij 2024 Udeležba na Urban Future mednarodni konferenci
7. junij 2024 »Reality check in Rotterdam« – ogled dobrih praks
8. junij 2024 Povratek v Slovenijo z letalom

Pridržujemo si pravico do dopolnitve programa.
 

Posredovanje interesa in registracija


Interes za udeležbo na gospodarski delegaciji je potrebno posredovati: ga. Tanja Drobnič, SPIRIT Slovenija, 01 589 1894, e-naslov: tanja.drobnic@spiritslovenia.si.

Registracije za udeležbo na gospodarski delegaciji potekajo preko elektronske prijavnice do vključno 15. marca 2024
 

Elektronska prijavnica

 

Več informacij:

 
 
Partnerji delegacije so tudi: RVO, Holland Circular Hotspot, Handelsroute, Gemeente Rotterdam, EIT CKIC-DDP, Veleposlaništvo RS na Nizozemskem, OZS, KGZS, Urad vlade za Slovence po svetu, SGBN in SBRA.
 
Letalske karte in hotel bodo vplačali udeleženci gospodarske delegacije preko izbrane najugodnejše turistične agencije. 
Preberite tudi