Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Gospodarska delegacija v Nemčijo - obisk sejma Hannover Messe, 29.5. - 1.6.2022

25. 04. 2022
Avtor: Larisa Vodeb

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico organizira obisk vodilnega mednarodnega sejma za industrijsko tehnologijo»HANNOVER MESSE« v času od 29. maja do 1. junija 2022, podroben program najdete na tej povezavi.
 
Na sejmu se vsako leto zbere približno 6.500 razstavljavcev iz več kot 60 držav, ki pokrivajo vsa področja industrijske oskrbovalne verige – od posameznih komponent do pametnih tovarn in trende, kot so energetska učinkovitost, lahka gradnja in aditivna proizvodnja/3D-tisk. Sejem, ki letos poteka pod sloganom »LET'S CREATE THE INDUSTRY OF TOMORROW«, obiskovalcem v več kot 10 halah ponuja vpogled v prihodnost digitalizacije in trajnostnega razvoja.


Poleg vodenih ogledov, se bodo udeleženci v času obiska sejma lahko udeležili B2B razgovorov med podjetji, v sklopu katerih se bodo podjetja lahko srečevala, izmenjavala svoje izkušnje ter sklepala posle. Na razgovore se bodo podjetja prijavila in izbrala potencialne partnerje za razovore preko on-line platforme EEN. Vsem prijavljenim bomo pravočasno poslali povezavo. Trenutno je na platformi prijavljenih že več kot 150 organizacij iz 35 držav.  

Prijave in dodatne informacije

Število prijav je omejeno na 20 udeležencev, prijavite na tej povezavi  najkasneje do petka 6. maja 2022. Kotizacije ni, udeleženci nosijo le stroške za prevoz in nočitev.

Možnost sofinanciranja 60% stroškov udeležbe
Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o prijavi v gospodarsko delegacijo, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda Slovensko-nemška gospodarska zbornica.

Več informacij:
AHK: dipl. iur. Katja Stadler, LL.M., e-mail: ahk@ahkslo.si, tel: 01 252 88 60
SPIRIT Slovenija: Tina Lukan, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si, tel: 01 530 98 26