Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sejmi Transport, Moulding Expo. Ligna - Zbiranje interesa podjetij za skupinske predstavitve na izbranih sejmih v letu 2023 s področja logistike, orodjarstva, tehnologij in opreme za obdelavo lesa

13. 04. 2022
Avtor: Larisa Vodeb

SPIRIT Slovenija vabi slovenska podjetja k posredovanju in interesa za skupinsko predstavitev na izbranih mednarodnih sejmih s področja logistike, orodjarstva, tehnologij in opreme za obdelavo lesa:

TRANSPORT LOGISTIC, 9. – 12. maj 2023

Sejem je namenjen predstavitvi storitev s področja tovornih transportnih sistemov , logističnih storitev, prevozništva, informacijskih tehnologij, intralogistike in sorodnih vsebin:

Več informacij o sejmu: https://transportlogistic.de/de/

Obrazec za prijavo: https://www.izvoznookno.si/interes-mednarodni-sejmi/transport-logistic-2023

 

MOULDING EXPO , 13-16 junij 2023, Stuttgart, Nemčija

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja orodjarstva in modeliranja, izdelave prototipov, hitrega oblikovanja prototipov in vzorcev, orodij za litja, orodij za oblikovanje kovin, CAD/CAM tehnologij in orodij, procesiranja, simuliranja ter sorodnih vsebin.

Več informacij o sejmu: https://www.messe-stuttgart.de/moulding-expo/

Obrazec za prijavo:https://www.izvoznookno.si/interes-mednarodni-sejmi/moulding-expo-2023

 

LIGNA, 15-19 maj 2023, Hannover, Nemčija

Sejem LIGNA je namenjen predstavitvi strojev, tehnologij in opreme za obdelavo lesa. Produktne skupine izdelkov na sejmu so: stroji, oprema in tehnologije za primarno ter sekundarno obdelavo lesa, tehnologije za površinsko obdelavo lesa, tehnologije in stroji ter oprema za razrez lesa, strojna oprema, avtomatizacija procesov obdelave lesa, tehnologije ter oprema za proizvodnjo in obdelavo lesa za konstrukcije, lesna biomasa in oprema za gozdarstvo. 

Več informacij o sejmu: www.ligna.de/en

Obrazec za prijavo:  https://www.izvoznookno.si/interes-mednarodni-sejmi/ligna-2023

 

Rok za posredovanje in način izvedbe  je najkasneje do torka, 26. aprila 2022.
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmih:

  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.


Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmih, krijejo stroške:

  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške. 

 
Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja. 
 
V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in bo imel organizator dogodka za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela organizacijo skupinske predstavitve na dogodku. 
 
V primeru izvedbe skupinske predstavitve na sejmih, bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na sejmih objavljeno na portalu www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.

Dodatne informacije:

Preberite tudi