Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Vabilo na spletni individualni sestanek s svetovalcem za evropski razpis EIC Accelerator

18. 05. 2021
Avtor: Edina Zejnić

Ali poznate evropski razpis EIC Accelerator? Ali vas zanima kakšne so vaše možnosti za uspeh na razpisu? Ali imate globalno inovativno idejo, in ste trenutno v fazi prototipa? Ali ste razvili inovacijo, ki temelji na znanstvenih odkritjih in tehnoloških prebojih? Ali vaša inovacija potrebuje daljše časovno financiranje? Ali želite razširiti poslovanje po različnih trgih EU?

 slika

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije vas vabi na

spletni individualni sestanek s svetovalcem za evropske razpise v programih Obzorje 2020, ki bodo potekali virtualno, preko spletne platforme Zoom. Individualni sestanki bodo potekali po vnaprej določenem razporedu, in sicer 2.6., 4.6., 8.6., in 10.6.2021.

Svetoval vam bo Kristjan Zemljič, priznani strokovnjak za razpise v programih Horizon 2020 Europe, ki vodi mednarodno ekipo, ki je do sedaj pridobila že 29 inovacijskih projektov, v vrednosti 45 milijonov evrov, preko 60 pa jih je pridobilo t.i. »Seal of Excellence.« Številna slovenska podjetja so tako prav z njihovo pomočjo prišla do željenih evropskih sredstev.

Udeležba je brezplačna, prijava je obvezna preko spletne prijavnice na https://forms.gle/YP5hrT8f32kK83Xc9, najkasneje do petka, 28. 5. 2021.

Vsa mesta so zapolnjena, zato prijava ni več mogoča. Zahvaljujemo se vam za vaš interes in vas vabimo, da spremljate prihajajoče dogodke na naši spletni strani www.ozs.si/koledar, ali se prijavite na naše elktrosnke novice na info@ozs.si.

Dodatne informacije: Edina Zejnić, edina.zejnic@ozs.si, 01 58 30 586.

Vljudno vabljeni!

logo

***

Kaj je EIC Accelerator?
EIC Accelerator je vodilni program Evropskega sveta za inovacije (EIC) za mala in srednja podjetja (MSP). Pilotni program se je začel izvajati leta 2019 kot del iniciative Horizon 2020. Namenjen je malim in srednje velikim podjetjem z radikalno novimi idejami, ki imajo pripravljeno strategijo za razširitev podjetja ter poslovni načrt, ki predvideva uvajanje inovativnih rešitev na trg.

Komu je namenjen EIC Accelerator?
Namenjen je MSP, vključno z mladimi podjetij in startup podjetij, ki so lahko dejavna v različnih sektorjih.

EIC Accelerator – Storitve pospeševanja poslovanja in treniranje
EIC Accelerator pomaga pri razvoju vaših poslovnih konceptov. Nudi vam pomoč pri razvoj le-teh v izdelek, storitev ali postopek, ki je usklajen s strategijo rasti vašega podjetja in pripravljen za uvedbo na trg. EIC ponuja brezplačno izobraževanje, pospeševanje poslovanja in mentorstvo. Storitve lahko koristijo vsa mala podjetja, ki so stranke EIC.

Financiranje
Od 5. junija 2019 EIC Accelerator ponuja ob nepovratnih sredstvih tudi mešana financiranja, ki vključujejo naložbe v lastniški kapital in nepovratna sredstev. Projekti bodo prejeli od 0,5 do 2,5 milijona EUR v obliki nepovratnih sredstev, najvišja naložba v obliki lastniškega kapitala pa znaša 15 milijonov EUR.

 

Preberite tudi