Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
PILOTNI PROJEKT MGTŠ

Pričetek pilotnega projekta »Mapiranje slovenskega gospodarstva«

10. 09. 2023
Avtor: MGTŠ
PILOTNI PROJEKT MGTŠ

Na ministrstvu so pričeli z izvajanjem pilotnega projekta mapiranje slovenskega gospodarstva, s katerim želijo spodbuditi povezovanje slovenskih podjetij s tujimi gospodarstvi in prenos dobrih poslovnih praks.

V sklopu prve faze projekta so pripravili kratko anketo, znotraj katere bodo anketiranci na podlagi krajših vprašanj izrazili svojo željo po gospodarskem povezovanju in področjih povezovanja.

Projekt je v pilotni fazi in je narejen za gospodarsko povezovanje z Nemčijo, ki je glavna slovenska gospodarska partnerica. V primeru pričakovanega dobrega odziva bodo projekt razširili na druge države, s katerimi ima Slovenija gospodarska sodelovanja.

Cilj projekta je zagotoviti podlage za lažje povezovanje slovenskega gospodarstva s tujimi trgi ter prenos dobrih praks.

Vsa zainteresirana podjetja vljudno vabimo, da do 21. septembra 2023 izpolnijo anketni vprašalnik, ki je dostopen na spletni povezavi Mapiranje slovenskega gospodarstva.