Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica Pokal Mozirski tulipan 2019

Povabilo cvetličarkam in cvetličarjem da se 13. septembra 2019 udeležijo tekmovanja v Mozirskem gaju

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS in EHD Mozirski gaj tudi letos organizirata tekmovanje za pokal Mozirski tulipan, ki se ga lahko udeležijo Slovenske cvetličarke in cvetličarji, ki imajo v lasti cvetličarsko delavnico, oziroma so zaposleni pri delodajalcu z dejavnostjo cvetličarstva ter dijaki in študentje slovenskih in tujih cvetličarskih šol.

Tekmovanje bo potekalo v Mozirskem gaju 13. septembra 2019 med 13.00 in 15.00 uro. Tekmovalo se bo v eni tekmovalni temi - izdelavi jesenskega venčka.
Gobo-venec Fi-42 in ostale materiale bo zagotovil organizator, tako da bo strošek za udeležence tekmovanja zanemarljiv. Tekmovalci si lahko dodatno prinesejo jesenske plodove, orodje in pritrdilni material ter dobro voljo.

Zainteresirane vabimo, da se prijavijo na to zanimivo tekmovanje, ki je hkrati tudi druženje in izredna priložnost izmenjave izkušenj.

Prijave organizatorji sprejemamo najkasneje do 5. septembra 2019 izključno po e-pošti miran.rade@ozs.si ali info@florist.s.i

Pravila in prijavnico boste našli v spodnjih dokumentih.

Splošne informacije in pravila tekmovanja za pokal Mozirski tulipan 2019

Prijavnica za sodelovanje na tekmovanju za pokal Mozirski tulipan 2019
Prijavnica za sodelovanje na tekmovanju za pokal Mozirski tulipan 2019

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS

novica Tekmovanje mladih cvetličarjev-predtekmovanje EUROSKILLS v Mozirskem gaju 2019
Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev v sodelovanju z Mozirskim gajem, Centrom RS za poklicno izobraževanje in cvetličarskimi šolami v Mozirskem gaju organizira tekmovanje mladih cvetličarjev. Tekmovanje bo potekalo bo potekalo v petek 12. in 13. septembra marca 2019 po časovnem razporedu navedenem v pravilih.
novica Četrto predavanje o trajnicah v vrtnariji Trajnice Strgar v letu 2019
Kolektiv Trajnice Strgar vas v soboto, 25.05. 2019 vabi v njihovo vrtnarijo na četrto predavanje o trajnicah v tem letu, ki se bo pričelo ob 10. uri.
novica Slovenski podjetniški sklad objavil javne pozive za 11 vavčerjev
Mikro, malim in srednje velikim podjetjem (v nadaljevanju MSP) bo program spodbud malih vrednosti, ki ga izvaja Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS), omogočil bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence.
Pišite nam