Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev - prva stran

sekcija-cvetlicarjev-in-vrtnarjev

novica Ugodni testi za samotestiranje za člane OZS

Za potrebe samotestiranja so za člane OZS na voljo hitrih testi po ugodnih cenah. Podjetja in testi so potrjeni na ministrstvu. Vsi trije spodaj navedeni ponudniki imajo na voljo večjo zalogo.

Člani se pri naročilu sklicujejo na Mozaik podjetnih OZS in dopišijo člansko številko kartice.

 

Commerce trgovina d.o.o., www.commerce-lj.si

 • Testi Boson
 • Na zalogi cca. 20.9.
 • Cena za člane OZS: 2,45 eur
 • Po pošti oz. osebni prevzem na Mencingerjevi 7, Ljubljana
 • Kontakt: ga. Bora Mankoč
 • Naročilo: bora.mankoc@commerce-lj.si in dasa.skof@commerce-lj.si

APAU Family, www.apau.eu

 • Testi Hotgen
 • Na zalogi
 • Cena za člane OZS: 2,70 eur
 • Po pošti oz. osebni prevzem v Celju in od srede dalje v Ljubljani ter Mariboru
 • Kontakt: ga. Nataša, 051 400 533
 • Naročilo: info@4amedical.eu ali info@4apau.eu

Pharsol d.o.o., www.pharsol.com

 • Testi Hotgen
 • Na zalogi
 • Cena za člane Mozaik podjetnih OZS: 2,30 eur
 • Minimalno naročilo: 20 kos (v enem pakiranju je 5 kos)
 • Dostava: DPD in Ljubljana po vnaprejšnjem dogovoru
 • Kontak: g. Miha Rajh
 • Naročilo: miha.rajh@pharsol.com

Cene so v evrih, ponudniki si pridržujejo pravico do spremembe cen in ponudbe.

novica Omejitve prodaje blaga in storitev

Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 določa pogoje, ki jih ponudniki morajo upoštevati pri izvajanju storitev (na primer PCT, pogoji za ustreznost testa PCR in HAG, uporaba testa HAG za samotestiranje na SARS-CoV-2, uporaba zaščitne maske na javnih krajih oziroma prostorih, obvezno razkuževanje rok, medosebna razdalja in prezračevanje zaprtih prostorov, priporočila NIJZ) ter pogoje, ki jih morajo upoštevati uporabniki storitev ali udeleženi oziroma prisotni pri izvajanju dejavnosti.

novica Omejitve prodaje blaga in storitev

Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Ur. l. RS, št. 142/21) določa pogoje, ki jih ponudniki morajo upoštevati pri izvajanju storitev (na primer PCT, pogoji za ustreznost testa PCR in HAG, uporaba testa HAG za samotestiranje na SARS-CoV-2, uporaba zaščitne maske na javnih krajih oz. prostorih, obvezno razkuževanje rok, medosebna razdalja in prezračevanje zaprtih prostorov, priporočila NIJZ) ter pogoje, ki jih morajo upoštevati potrošniki pri uporabi storitev.

novica Nov Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2

V Uradnem listu RS št. 142/2021 je bil danes objavljen Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Odlok, ki začne veljati v ponedeljek 6. septembra 2021, združuje ureditve več prej ločenih odlokov v zvezi z omejevanjem in obvladovanjem nalezljive bolezni COVID-19, kot so izpolnjevanje PCT pogoja za ponudnike in osebe, ki se udeležujejo dejavnosti, uporabo zaščitnih mask, samotestiranje, kritje stroškov in vpogled v dokazila o izpolnjevanju PCT pogoja itn.

novica Obveznost uporabe zaščitnih mask glede na trenutno veljavne predpise

Zadnje čase se na nas obračajo člani z vprašanjem, ali je nošenje mask v zaprtih prostorih (denimo trgovinah) trenutno predpisano. Nadalje jih zanima tudi, ali je opustitev te obveznosti (če obstaja), lahko sankcionirana s strani pristojnih organov. Glede na množico informacij, ki krožijo po medijih in na socialnih omrežjih, ne preseneča, da so obrtniki in podjetniki zmedeni in ne vedo, kaj drži. V nadaljevanju bom predstavila trenutno veljavno pravno podlago za ukrep nošenja mask z ozirom na prakso Ustavnega sodišča RS.

novica Podaljšanje veljavnosti določenih odlokov, izdanih na podlagi Zakona o nalezljivih boleznih

V Uradnem listu RS št. 135/2021 je bil objavljen Odlok o spremembah določenih odlokov, izdanih na podlagi Zakona o nalezljivih boleznih, s katerim je bila podaljšana večina dosedaj veljavnih odlokov in ukrepov do 5. septembra 2021.

novica PCT pogoj je obvezen le v določenih dejavnostih

Na OZS dobivamo veliko vprašanj glede obveznosti testiranja oz. izpolnjevanja PCT pogoja v trgovski dejavnosti.

slika Video cvetlične razstavne Cvetje in mir

Vabljeni k ogledu videa praznične cvetlične razstave ob 30-letnici samostojnosti in prve cvetlične razstave v Arboretumu Volčji Potok.
Pišite nam