Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev - prva stran

20200125-img_1249 Sloskills2020 cvetličarstvo

Med 23. in 25. januarjam je na sejmu Informativa  potekalo tekmovanje Olimpijada Poklicev - SloveniaSkills 2020. Med osmimi poklici je bilo zastopano tudi cvetličarstvo. Tega tekmovanja se je udeležilo 6 ta čas najbolj perspektivnih mladih v Sloveniji, ki so si vstopnico "priborili" na lanskih predtekmovanjih:  Katja Vačovnik in Tilen Lipnik iz ŠHVU Celje, Katja Ravikar in Lucija Čepon iz BC Naklo ter Klavdija Rifelj in Sara Šepic iz GRM-a Novo mesto.

Na podlagi prikazanega v šestih tekmovalnih temah se je po ocenah strokovne žirije najbolje odrezal Tilen Lipnik, ki bo kot  prvouvrščeni zastopal Slovenijo na tekmovanju Euroskills  letos septembra v Grazu.

flora2020 Povabilo članom na brezplačno razstravljanje na sejmu Flora 2020

Na podlagi dobrega odziva na lanski Flori in predhodnih sejmih, sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS vabi člane OZS, da se udeležijo skupne predstavitve na sejmu Flora 2020.

porsopek Cvetličarji - predstavite se na 10. promocijski razstavi poročnih šopkov

Sejem Poroka beleži vsako leto več obiskovalcev, predvsem parov, ki iščejo informacije o storitvah povezanih s poroko. Smiselno bi bilo, da se tega zavedamo tudi cvetličarji in to priložnost tudi izkoristimo.

chrysv 31.10 in 1.11. bo marsikatera cvetličarna tudi letos OSTALA "PRISILNO" ZAPRTA

Zaradi prepovedi razporejanja delavcev na delo na praznike, ki so z zakon določeni kot dela prosti dnevi (43. člen kolektivne pogodbe dejavnosti trgovine Slovenije - KPDTS) že lani mnogo cvetličarn 31. oktobra in 1. novembra ni smelo/moglo poslovati. Tudi letos ne bo nič drugače.

novica Pokal Mozirski tulipan 2019

Povabilo cvetličarkam in cvetličarjem da se 13. septembra 2019 udeležijo tekmovanja v Mozirskem gaju

novica Tekmovanje mladih cvetličarjev-predtekmovanje EUROSKILLS v Mozirskem gaju 2019

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev v sodelovanju z Mozirskim gajem, Centrom RS za poklicno izobraževanje in cvetličarskimi šolami v Mozirskem gaju organizira tekmovanje mladih cvetličarjev. Tekmovanje bo potekalo bo potekalo v petek 12. in 13. septembra marca 2019 po časovnem razporedu navedenem v pravilih.

novica Četrto predavanje o trajnicah v vrtnariji Trajnice Strgar v letu 2019

Kolektiv Trajnice Strgar vas v soboto, 25.05. 2019 vabi v njihovo vrtnarijo na četrto predavanje o trajnicah v tem letu, ki se bo pričelo ob 10. uri.

novica Slovenski podjetniški sklad objavil javne pozive za 11 vavčerjev

Mikro, malim in srednje velikim podjetjem (v nadaljevanju MSP) bo program spodbud malih vrednosti, ki ga izvaja Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS), omogočil bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence.
Pišite nam