Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
CVETLIČARJI IN VRTNARJI

Brezplačen ogled sejma IPM Essen - samo za člane sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS

09. 01. 2023
Avtor: Larisa Vodeb
CVETLIČARJI IN VRTNARJI

V januarju, med  24. in 27. 2023 bo ponovno izveden mednarodni sejem IPM ESSEN. To je vodilni svetovni sejem za hortikulturo - stičišče zelenega sektorja. Moto letošnjega sejma je  - Zeleno, Odlično, Čudovito.

Člani lahko prejmete brezplačno vstopnico

Tako kot že v preteklosti  smo tudi letos za člane naše sekcije pridobili možnost brezplačne vstopnice.

Če se torej nameravate udeležiti sejma, sporočite svoje podatke  na to POVEZAVO in po preverbi članstva vam bomo  posredovali kodo za pridobitev  brezplačne kode.

Število brezplačnih vstopnic je omejeno  in je namenjeno zgolj članom.

Na IPM sejmu  razstavljavci z vsega sveta predstavljajo svoje inovativne izdelke in storitve na področju rastlin, tehnologije, cvetličarstva in vrtnih značilnosti.Noben drug sejem ne ponuja toliko rastlinske pestrosti in toliko informacij o rastlinskih inovacijah in trendih. Podnebne spremembe in trajnost so  teme letošnjega sejma.

Bogat spremljevalni program

Organizatorji sejma s pripravili bogat spremljevalni program z veliko delavnicami, prezentacijami, ki si ga lahko ogledate v njihovi e-brošuri.  v njej boste našli tudi načrt sejma, seznam razstavljalcev ter ostale praktične in koristne informacije za obisk sejma.


Želimo vam uspešen in prijeten obisk sejma!

 


 

 

Preberite tudi