Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Mednarodna hortikulturna razstava FLORIADE EXPO 2022

03. 05. 2022
Avtor: Larisa Vodeb

Floriade je svetovna hortikulturna razstava , ki se na Nizozemskem odvija le enkrat na desetletje. Razstava je že sedmič na Nizozemskem, tokrat na čudoviti lokaciji v Almereju in bo odprta do 09. oktobra 2022. Nizozemska hortikultura v sodelovanju z nacionalnimi in mednarodnimi udeleženci na razstavi Expo oživi temo „Rasta zelena mesta“.

Vsakih deset let se na tej mednarodni hortikulturni razstavi zberejo vsi hortikulturni velikani. Strokovnjaki z vsega sveta se združujejo na Floriade, da bi predstavili zelene rešitve, ki naredijo naša mesta bolj prijetna, lepša in trajnostna. Več kot 400 domačih in mednarodnih udeležencev v okviru teme »Raščajoča zelena mesta« predstavi svoje najnovejše zelene inovacije, rešitve in aplikacije. Od najsodobnejših solarnih strešnikov do neverjetnih vertikalnih fasadnih vrtov in od najboljših načinov gojenja paradižnika do najnovejših tehnik obrezovanja.

 

Vse informacije so na voljo na spletni strani Floriade Expo.