Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev - prva stran

flora2020 Povabilo članom na brezplačno razstravljanje na sejmu Flora 2020

Razstavljavci

Tokratni, že 25. sejem Flora bo zastavljen podobno a vseeno nekoliko drugače kot lani. Celotno dogajanje se bo odvijalo v dvorani K, kjer bo članom OZS za potrebe razstave (ne pa neposredne prodaje) v sejemski dvorani na voljo skupaj med 300 in 500 m2 razstavnega prostora. Pripravljeno bo vse potrebno za skupinsko predstavitev domače vrtnarske proizvodnje, parkovnih zasaditev, ponudbe cvetja in dodatkov, šopkov, poskrbljeno bo za tekmovanje mladih cvetličarjev in vrtnarjev in še bi lahko naštevali.

Da bo razstavljanje na sejmu dostopno čim širšemu krogu članstva, bo prostor za razstavljanje v okviru te skupinske predstavitve v sejemski dvorani K za člane sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS ZASTONJ. Organizatorji bomo poskrbeli za osnovni prostor, skupno registracijo, vpis razstavljavcev v katalog, tako da bo strošek z razstavljanjem čim manjši, razstavljavci sami poskrbite za sejemsko opremo (talne površine, pregrade, obrobe,..) in seveda za izdelke, ki jih boste predstavili.

Vodstvo sekcije vabi člane, da izkoristijo ponujeno in se udeležijo skupne predstavitve.

Podrobne informacije o razstavnih prostorih so priložene v prijavi za sodelovanje članov sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS na 25. sejmu Flora 13.-15. marca 2020.

Prijava za sodelovanje

Prijava za sodelovanje   

Člane vabimo, da nam do 5. februarja 2020 pošljejo prijavnico za sodelovanje na tej promocijski predstavitvi v sejemski dvorani K, s katero bodo lahko opozorili na svojo dejavnost, proizvodnjo, storitve,.. čim širšo domačo in tudi del tuje javnosti.

porsopek Cvetličarji - predstavite se na 10. promocijski razstavi poročnih šopkov

Sejem Poroka beleži vsako leto več obiskovalcev, predvsem parov, ki iščejo informacije o storitvah povezanih s poroko. Smiselno bi bilo, da se tega zavedamo tudi cvetličarji in to priložnost tudi izkoristimo.

katarinadezman Velika cvetličarska delavnica

16. februarja 2020 bo na Šoli za hortikulturo in vizualne umetnosti v Celju potekala cvetličarska delavnica, ki jo bo vodila Katarina Dežman Zupančič - aktualna slovenska cvetličarska prvakinja.

chrysv 31.10 in 1.11. bo marsikatera cvetličarna tudi letos OSTALA "PRISILNO" ZAPRTA

Zaradi prepovedi razporejanja delavcev na delo na praznike, ki so z zakon določeni kot dela prosti dnevi (43. člen kolektivne pogodbe dejavnosti trgovine Slovenije - KPDTS) že lani mnogo cvetličarn 31. oktobra in 1. novembra ni smelo/moglo poslovati. Tudi letos ne bo nič drugače.

novica Pokal Mozirski tulipan 2019

Povabilo cvetličarkam in cvetličarjem da se 13. septembra 2019 udeležijo tekmovanja v Mozirskem gaju

novica Tekmovanje mladih cvetličarjev-predtekmovanje EUROSKILLS v Mozirskem gaju 2019

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev v sodelovanju z Mozirskim gajem, Centrom RS za poklicno izobraževanje in cvetličarskimi šolami v Mozirskem gaju organizira tekmovanje mladih cvetličarjev. Tekmovanje bo potekalo bo potekalo v petek 12. in 13. septembra marca 2019 po časovnem razporedu navedenem v pravilih.

novica Četrto predavanje o trajnicah v vrtnariji Trajnice Strgar v letu 2019

Kolektiv Trajnice Strgar vas v soboto, 25.05. 2019 vabi v njihovo vrtnarijo na četrto predavanje o trajnicah v tem letu, ki se bo pričelo ob 10. uri.

novica Slovenski podjetniški sklad objavil javne pozive za 11 vavčerjev

Mikro, malim in srednje velikim podjetjem (v nadaljevanju MSP) bo program spodbud malih vrednosti, ki ga izvaja Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS), omogočil bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence.
Pišite nam