Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev - prva stran

sekcija-cvetlicarjev-in-vrtnarjev

Sejem Flora 2020 - prestavljeno na sredino maja 2020

09. 03. 2020
Avtor: mi®

Objavljamo Uradno sporočilo za javnost družbe Celjski sejem d. d. o prestavitvi prihajajočih dogodkov:

"Ministrstvo za zdravje RS je z nedavno sprejeto Odredbo št. 470 izdalo prepoved zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji. V družbi Celjski sejem d. d. smo tako primorani prestaviti termin prihajajočih sedmih pomladnih sejmov, ki so bili načrtovani med 13. in 15. marcem.

Glede na trenutno situacijo smo se odločili, da sejme izpeljemo med 15. in 17. majem 2020. Prepričani smo, da bo prestavitev termina sejmov pozitivno vplivala tako na razpoloženje obiskovalcev, kot tudi razstavljavcev.

Zaradi SARS-CoV-2 (koronavirusa) so odpovedani številni dogodki po celi Sloveniji, zato smo prepričani, da je prestavitev termina prava odločitev, ki bo rezultirala v bistveno večjem zadovoljstvu obiskovalcev in razstavljavcev naših sejmov ter sproščenem in pozitivnem vzdušju. Vsem obiskovalcem, ki ste vstopnico za pomladne sejme že kupili v naši spletni trgovini, sporočamo, da jo boste lahko nemoteno uporabili med 15. in 17. majem.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in se veselimo našega druženja v mesecu ljubezni,

Celjski sejem d. d.