Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Vabljeni na spletni dogodek »DIGITALNA PREOBRAZBA PODJETIJ«, 19.01.2022

28. 12. 2021
Avtor: Valentina Melkić

Sekcija elektronikov in mehatronikov in Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS vas v sredo, 19 januarja 2022, vljudno vabita na brezplačni spletni dogodek »DIGITALNA PREOBRAZBA PODJETIJ«

 

Cilj vsakega podjetja sta zagotovo dolgoročno preživetje in rast, ki ju lahko dosežejo tudi in predvsem z digitalizacijo poslovnih procesov. In čeprav se vpeljava digitalizacije (in kasneje tudi digitalne preobrazbe) morda na prvi pogled res zdi kot dodaten strošek, ki bo podjetju le izstavil račun, pa na dolgi rok temu zagotovo ni tako. Digitalna preobrazba prinese optimizacijo celotnega poslovanja, kar nenazadnje pomeni nižje stroške, višjo učinkovitost, večjo zvestobo kupcev, zmanjšanje tveganj in napak, višjo produktivnost zaposlenih, boljšo uporabniško izkušnjo in še mnogo več.

V opisanih prednostih digitalne preobrazbe tičita vizija in poslanstvo podjetja Tom PIT, ki je s svojo platformo Tom PIT.connected vodilni ponudnik digitalne preobrazbe na tržišču, s pomočjo katere lahko digitalno preobrazite svoje podjetje od začetka do konca. S 24/ podporo, doživljenjsko garancijo, brezplačnimi digitalnimi vsebinami, odprtokodnim sistemom in lastno tehnologijo, ki omogoča, da je preobrazba pisana na kožo prav vsakega podjetja.

 

Na dogodku bodo na primeru mikro oz. majhnih podjetij aplikativno predstavljene številne prednosti, ki jih prinaša digitalna preobrazba podjetij s Tom PIT.connected in razjasnjene številne pasti, ki lahko podjetja doletijo pri vstopu v digitalizacijo. Govora bo tudi o Tom PIT bonih za digitalno preobrazbo v vrednosti 600.000€, ki se jih bo lahko razveselilo prvih 100 podjetij. 

 

Vsebina in potek dogodka:

 

13:00– 13:20  Predstavitev delovanja in ciljev Strateškega sveta za digitalizacijo, Danijel Lamperger,

                           direktor OZS, član Strateškega sveta za digitalizacijo RS

 

 13:20 – 14:20  Digitalna preobrazba podjetij, Robert Orehek, CBDO pri Tom PIT doo

 

 

- Zakaj se podjetja odločajo za digitalizacijo in digitalno preobrazbo

 

- Kakšna je dodana vrednost digitalizacije

 

- Pasti pri vstopu v digitalizacijo

 

- Dobre prakse digitalizacije in digitalne preobrazbe na primeru mikro oz. majhnih podjetij

 

- Predstavitev “Tom PIT bonov” v vrednosti 600.000 €

 

 

14:20 – 14:45  Vprašanja in odgovori

 

 

Splošni pogoji prijave:

 

 Za prisotnost na spletnem dogodku, ki bo potekal preko spletne platforme ZOOM,  je obvezna predhodna prijava na dogodek:  P   R   I   J   A   V   A   

 

Spletne prijave sprejemamo najkasneje do ponedeljka, 17. januarja 2022

 

Po pregledu vaše prijave vam bomo v naslednjem e-sporočilu prijavo potrdili. Dan pred dogodkom boste na mail, ki ste ga navedli ob prijavi, prejeli link do dogodka na spletni platformi ZOOM .

 

 Cena:

 

- BREZPLAČNO (potrebna predhodna prijava) za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS) in njihove zaposlene

- 50 Eur/osebo z DDV za prijavljene, ki niso člani OZS

 

Za prijavljene, ki NISO člani OZS, je kotizacijo potrebno plačati na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, številka računa: 02013-0253606416, Nova Ljubljanska banka, sklic: 00 200045, koda namena: OTHR, s pripisom: Dogodek19012022, najkasneje do 17. januarja 2022 . Pisne odjave so možne do 17.01.2022. Po tem terminu kotizacije ne vračamo.

 

 Informacije in dodatna pojasnila:

 

Dodatna pojasnila lahko dobite pri Valentini Melkić, sekretarki sekcij, telefon 01 58 30 541,  e-naslov: valentina.melkic@ozs.si

 

 Vljudno vabljeni!

Preberite tudi