Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Meh na seji UO OZS: »Energetska kriza utegne biti še težja kot covid kriza«

28. 06. 2022
Avtor: Mira Črešnar

Na današnji seji Upravnega odbora Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije so se člani pogovarjali predvsem o aktualni energetski krizi. Obrtniki in podjetniki od vlade pričakujejo takojšnje ukrepanje in pomoč za celotno malo gospodarstvo, ne zgolj za posamezne panoge.

Predsednik OZS Branko Meh je na današnji seji UO OZS izpostavil resnost energetske krize, ki po njegovih besedah utegne biti še težja kot je bila covid kriza. »Soočamo se z energetsko krizo, cene energentov pa se bodo še zviševale. V OZS si želimo, da bi vlada v tej krizi pomagala vsem obrtnikom in podjetnikom, ne le kmetom in prevoznikom. Vsi smo na istem čolnu,« je me drugim poudaril Meh.

Predsednik Meh, ki se v začetku julija poslavlja z mesta predsednika OZS, se je članom UO OZS in zaposlenim zahvalil za sodelovanje v minulih devetih letih in poudaril, da zbornica potrebuje enotnost in odločno novo vodstvo.

Preberite tudi