Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Strokovno srečanje 2020 - zaradi razsajanja virusa COVID-19 (KORONAVIRUS) odpovedano!

17. 02. 2020
Avtor: Igor Pipan

Pri sekciji cementninarjev, kamnosekov in teracerjev na OZS zelo obžalujemo, da Vam moramo sporočiti, da ODPOVEDUJEMO SREČANJE zaradi razsajanja virusa COVID-19. K tej odločitvi je člane Upravnega odbora sekcije vodila skrb za zdravje – saj je zdravje ena od najpomembnejših stvari v življenju! Prepričani smo, da bi bilo tvegati z izvedbo srečanja v tem trenutku z naše strani neodgovorno.

Dogodek prestavljamo za nedoločen čas.

Letos se bodo cementninarji, kamnoseki in teracerji srečali na Ptuju 13.-14. marca.

Sekcija cementninarjev, kamnosekov in teracerjev pri OZS se je že pred leti odločila, da bodo letna strokovna srečanja organizirana vsakič v drugi slovenski regiji - in tokrat bo srečanje na Štajerskem.

Za natančen PROGRAM in PRIJAVO kliknite tukaj.

V sekciji se združujejo naslednje dejavnosti:

  • pridobivanja in obdelave kamna
  • proizvodnje izdelkov iz betona, cementa in mavca.

Kljub prostovoljnemu članstvu je v sekcijo (in OZS) še vedno vključenih 2/3 v Sloveniji delujočih subjektov/podjetij. Sekcija pa želi združevati čim več subjektov iz navedenih dejavnosti, zato na srečanje vabi vse - tako člane kot nečlane. Srečanje, ki bo potekalo v petek, 13. marca in v soboto, 14. marca 2020 bo izvedeno v več delih:

  • skupni oz. plenarni del srečanja v petek dopoldan
  • strokovni del srečanja v petek popoldan, kjer bodo predavanja ločena po dejavnostih:
    • kamnoseki
    • cementninarji
  • in praktični del srečanja, ko si bomo (v petek zvečer in v soboto dopoldan) skupaj ogledali Ptuj s poudarki na kamnoseštvu in cementninarstvu.

Za natančen program in prijavo kliknite tukaj.

 

V A B L J E N I !