Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
IZHODNA DELEGACIJA

Izhodna hortikulturna gospodarska delegacija Chelsea Flower Show (London)

24. 05. 2023
Avtor: Edina Zejnić
IZHODNA DELEGACIJA

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, Sekcijo cvetličarjev in vrtnarjev v času od 25. do 28. 5. 2023 pripravlja izhodno delegacijo v london, v okviru katere bodo slovenska podjetja aktivno sodelovala na svetovni razstavi RHS Chelsea Flower Show.

RHS Chelsea Flower Show, uradno znana kot velika pomladna razstava, je vrtna razstava, ki jo pet dni v maju prireja Kraljeva hortikulturna družba (RHS) na območju Kraljeve bolnišnice Chelsea v Chelseaju v Londonu. Razstava, ki poteka v Chelseaju od leta 1912, se je udeležujejo tudi člani britanske kraljeve družine. Več informacij o svetovni razstavi na https://www.rhs.org.uk/

Slovenska podjetja bodo v okviru svetovne razstave imela možnost mreženja s tujimi podjetji v okviru poslovnega srečanja oz. B2B sestankov. Dogodek je odlična priložnost za seznanitev s trendi na področju cvetličarstva in vrtnarstva, možnost mreženja, izmenjave dobrih praks ter navezovanje novih poslovnih kontaktov s tujimi podjetij.