Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcija fotografov - prva stran

novica Vabljeni na naše strokovno srečanje, ki bo 16. in 17. novembra 2019 v Hotelu Dvorec v Tolminu, Mestni trg 3, 5220 Tolmin.

Tokrat nam bo predavala gospa Ana Roscha, ki bo Slovenijo obiskala posebej za nas in nam pripravila seminar z naslovom:

USTVARJALNI PROSTOR FOTOGRAFINJE ANE ROCHA  »fotografija je način ohranjanja spominov«
 

V soboto 16. novembra 2019

ob 13.30 do 14.00 ure kavica in registracija
ob 14.00 do 14.15  pozdravni nagovor predsenice Sekcije fotogarfov pri OZS,
ob 14.30 do 16.30 :  1. del predvanja : FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA
Predstavitev fotogarfiranja novorojenčkov na podlagi 11 - letnih izkušenj s poudarkom na varnostnem vidiku in tehničnih izzivih , s projekcijo digitalnih fotogarfij.
Priprave na fotografiranje: Kje in kako bomo fotografirali,  kakšne bodo primerne pozicije, kakšne rekvizite  bomo uporabili, kakšna bo zgodba/smiselno zaporedje fotografij
ob 16.30 do 17.00 Odmor (kavica)
ob 17.00 do 19.00 :  2 . del predvanja : FOTOGRAFIRANJE  DRUŽINE
Predstavitev digitalnih fotografij na podlagi 15- letnih izkušenj, fotogarfiranja veselih, spontanih, tradicionalnih družinskih fotografirali s poudarkom na kretaivnih izzivih, ki so temelj za stalne zveste stranke.
Priprave na fotografiranje: Kje in kako bomo fotografirali,  kakšne bodo primerne pozicije, kakšne rekvizite  bomo uporabili, kakšna bo zgodba/smiselno zaporedje fotografij

V nedeljo, 17. novembra 2019:  
od 10. 00 do 12.00 ure PREDSTAVITEV FOTOGRAFSKIH DEL IN FOTO ZGODB UDELEŽENCEV SEMINARJA

Vsak udeleženec naj prinese s seboj dve fotografiji iz obravnavane tematike, da se boste pogovarjali o vsebini, tematiki. Veseli bomo vaših fotografij in vaše želje po tehničnem in kreativnem znanju.
ANA ROCHA je otroška in družinska fotografinja, ki je svojo profesionalno pot gradila na Škotskem v Veliki Britaniji. Magistrirala je iz otroške sociologije, zaključila je več izobraževanj iz fotografije na Visoki šoli za umetnost in oblikovanje v Calgaryju v Kanadi ter se udeležila številnih delavnic s področja znanosti in umetnosti na SAIT.
Sebe vidi kot prodajalko vizualnih zgodb. Ustvarjalni proces zapolni z lastnim dojemanjem življenja, sociološkim ozadjem in svojo izkušnjo kot matere. Vsako fotografiranje otroka, družine vzame kot priložnost za foto zgodbo, saj je fotografiranje globoko vpeto v kontekst vsake družine in njihovo življenjsko zgodbo.
Misel Ane Rocha: Fotografija ni fotokopija. Fotograf je ustvarjalec slike in ne fotokopiranih del drugih uspešnih fotografov. Fotografija je orodje, s katerim se fotograf izraža in ne orodje ali naprava, za katero se skrije.
Uporabite svoje znanje in skozi fotografijo izrazite sebe.

Ana Rocha :  »To celebrate life's special moments means to capture the beauty of family connections.To turn your ordinary moments into extraordinary long last memories.«

Kotizacija za seminar: 
Za nečlane je cena 150 € (ddv je vključen).  Za člane sekcije razliko v kotizaciji plača strokovna sekcija fotografov, zato je za člane sekcije fotografov  39 € (brez ddv-ja), kjer je zajeta večerja.
Prijavo za strokovni del seminarja za sekcijo posredujte Adrijani Poljanšek preko e-pošte E: adrijana.poljansek@ozs.si, dodatne informacije: 01/58 30 826.

Za rezervacije v Hotelu Dvorec, v Tolminu pokličite 05 382 11 00.

Cene bivanja  – nočitev  z zajtrkom:
Enoposteljna soba : Standard: 45,00 eur / na sobo / noč + turistična in promocijska taksa.
Dvoposteljna soba single use:  Standard: 52,50 eur / na sobo / noč + turistična in promocijska taksa
Superior: 58,00 eur / na sobo / noč + TPT
Dvoposteljna soba:  Standard: 71,00 eur / na sobo / noč + TPT
Superior: 78,60 eur / na sobo / noč + TPT   Zgoraj navedene cene veljajo za nočitev z zajtrkom. Doplačilo za turistično in promocijsko takso je 2,00 eura / osebo / noč.

Za rezervacije v HOTELU DVOREC  javite s sklicem srečanje fotografov na e-pošto: info@hoteldvorec.com ali pokličite na telefonsko številko: 05 382 11 00.  

Prenočišča si rezervirajte najkasneje do 9.11.2019.
 
     
     

novica SPS je objavil spremembo dveh vavčerskih javnih pozivov in hkrati začasno zapira dva javna vavčerska poziva

Slovenski podjetniški sklad je objavil spremembo dveh vavčerskih javnih pozivov in hkrati začasno zapira dva javna vavčerska poziva

novica Elektronski prenos fotografije

Spoštovani ! Sekcija fotografov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije vas vljudno vabi na izobraževanje za elektronski prenos fotografije; e – fotografa, ki bo v četrtek 16. maj 2019 v učilnici na Celovški 69, v Ljubljani.

novica Slovenski podjetniški sklad objavil javne pozive za 11 vavčerjev

Mikro, malim in srednje velikim podjetjem (v nadaljevanju MSP) bo program spodbud malih vrednosti, ki ga izvaja Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS), omogočil bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence.
Pišite nam