Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
sekcija-instalaterjev-energetikov

Predstavitev Sekcije instalaterjev-energetikov

Sekcija instalaterjev-energetikov, ki združuje cca 750 izvajalcev strojnoinstalacijskih del, je bila ustanovljena konec leta 1996.
 
Že ob pobudah za ustanovitev Sekcije instalaterjev-energetikov so člani ugotavljali nujnost medsebojnega povezovanja in s tem doseganja boljših pogojev in rezultatov dela, tako na domačem kot tudi na tujem tržišču. Osnovna usmeritev dela sekcije je bila na ustanovnem zboru sprejeta s programom dela sekcije, kjer je med številnimi nalogami na prvo mesto postavljeno izobraževanje. Poudarek je dan skrbi sekcije za redno in dopolnilno izobraževanje članov in njihovih zaposlenih, ter aktivno vključevanje v oblikovanje programov za poklicno izobraževanje. S prenovo poklicnega izobraževanja, ki ga podpira tudi Sekcija instalaterjev-energetikov, instalaterji upajo, da bodo iz šole dobili strokovno bolje usposobljen kader, ki bo sposoben prevzeti zahtevno delo na objektih.
 
Sekcija je aktivna tudi na ostalih področjih s katerimi se srečujejo instalaterji, kot je  spremljanje zakonodaje in predpisov, ki se nanašajo na dejavnost članov sekcije, dogovarjanje glede normativov in cen, pospeševanje uvajanja sodobnih tehnoloških dosežkov, razvijanje dobrih poslovnih običajev in obveščanje članov sekcije in javnosti o delu sekcije in o vseh dogajanjih in novostih s področja dejavnosti članov sekcije.
 
Predsednik Sekcije instalaterjev-energetikov je Andrej Papež iz Novega mesta, tel. 030 638 778, e-pošta: andrej@ensi.si   
 
Sekretar sekcije je Janko Rozman, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Celovška 71, Ljubljana tel.: 01/583 05 40, 031 347 201, e-pošta: janko.rozman@ozs.si