Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
ŠUŠTARSKA NEDELJA

Povabilo na Šuštarsko nedeljo - Štiridnevni festival bo konec avgusta

09. 06. 2023
Avtor: Adrijana Poljanšek
ŠUŠTARSKA NEDELJA

Spoštovani člani!

Občina Tržič bo tudi v letošnjem letu organizirala Šuštarsko nedeljo. Štiridnevni festival pod skupnim imenom Šuštarfest se bo začel že v četrtek, 31. 8., vrhunec dogajanja pa bo v nedeljo, 3. 9., s tradicionalnim sejmom in bogatim spremljevalnim programom.   

Vabljeni k sodelovanju na festivalu

Prireditveni prostor se bo raztezal vse od večnamenske dvorane BPT, kjer bodo na ogled modne revije, prek celotnega kompleksa bivše tovarne do glavnega odra, ki bo letos na parkirišču nekdanje tovarne. Na celotnem območju bodo postavljene stojnice z raznolikimi izdelki in predstavitvami, ulico Balos bodo obogatile vsebine tržiških društev, osrednja tržiška ulica Trg svobode pa bo kot preteklo leto namenjena ponudnikom z izdelki, povezanimi s tržiškimi obrtmi (čevljarstvo, usnjarstvo, nogavičarstvo, tekstilstvo …). Atrij Občine Tržič bo namenjen etnološkim vsebinam in otroškim ustvarjalnim delavnicam, na parkirišču Občine Tržič pa se bodo med drugim predstavile službe za zaščito in reševanje (policijska konjenica, Gasilska zveza MO Kranj, slovenska vojska …).

Program Šuštarske nedelje 2023, pogoje za sodelovanje in prijavnico za sodelovanje najdete TUKAJ >>>

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje na Šuštarski nedelji 2023, vas prosimo, da izpolnjeno prijavnico pošljete najkasneje do četrtka, 4. avgusta 2023.

Vsa morebitna vprašanja posredujte na elektronski naslov informacije@trzic.si, za dodatne informacije pa  so  vam na voljo tudi na telefonskih številkah Službe turizem Tržič (04 597 15 24, 04 597 15 36 ali 051 627 057).