Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

1. Poslovna trgovinska konferenca prestavljena na 8. 9. 2022

18. 01. 2022
Avtor: Edina Zejnić

Poslovna trgovinska konferenca, ki jo organizirajo Sekcija trgovcev pri OZS, sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS, sekcija kozmetikov pri OZS in sekcija optikov pri OZS  je prestavljena na nov termin, in sicer v četrtek, 8.9.2022.

Konferenca bo potekala v živo, v kongresnem centru Portus, v Portorožu, in sicer v skladu z tedaj veljavnimi vladnim odlokom ter priporočili Ministrstva za zdravje in NIJZ glede preprečevanja prenosa in širjenja virusa SARS-CoV-2.

Namen konference je predstavitev aktualnih strokovnih tem s področja trgovinske dejavnosti, in strokovne delavnice iz različnih področjih. Konferenca je priložnost za povezovanje, mreženje, strokovno usposabljanje in spoznavanje dobrih praks, kar mogoča nadgradnjo spoznanj in znanj za izboljšanje storitev in izdelkov podjetij.

Dodatne informacije in prijava: Edina Zejnić, tel. 01 58 30 586, e-naslov: edina.zejnic@ozs.si.