Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcija trgovcev

sekcija-trgovcev

novica Pomembno obvestilo ponudnikom, ki omogočajo unovčevanje digitalnih bonov '22

 

Služba vlade za digitalno preobrazbo je za ponudnike računalniške opreme, pri katerih je mogoče unovčiti digitalni bon ’22,    vzpostavila poseben oziroma  nov elektronski naslov ponudniki.digibon@gov.si kamor lahko ponudniki posredujejo svoja vprašanja.

 

Poleg vprašanj bo na ta naslov mogoče oddati tudi zahtevek za stornacijo digitalnega bona ’22, če je kupec vrnil blago in zahteva vračilo dobroimetja, ponudnik pa stornacije ne more opraviti sam, ker je že pretekel presečni datum za izplačilo sredstev (15. in zadnji dan v mesecu).

Ob zahtevku za izplačilo v elektronsko sporočilo obvezno zapišite naslednje podatke:

  • EMŠO in davčno številko upravičenca, katerega bon želite stornirati
  • EDP številko zadeve
  • Vašo kontaktno telefonsko številko

 

V prihodnjih dneh bo Služba vlade za digitalno preobrazbo  posebej za vprašanja ponudnikov vzpostavila še telefonsko linijo, ki bo delovala od ponedeljka do sobote, vsak dan od 8. do 20. ure. Takoj kot doslej kličete v klicni center (01/ 555 59 00), od tam pa bo vaš klic preusmerjen na drugo raven agentov za odgovore na vaša vprašanja.  

 

 

vir: e sporočilo Služba vlade za digitalno preobrazbo

novica Vabilo na 54. Mednarodni obrtni sejem , Celje, 14.09 - 18.09.2022

Kot osrednja poslovno-sejemska prireditev, bo razdeljen na 5 področij: MOS Tehnika Energetika, MOS B-DIGGIT, MOS Dom, MOS Turizem in MOS Plus.

novica Prenehanje veljavnosti vseh COVID 19 ukrepov

V Uradnem listu RS, št. 75/22 je objavljen Odlok o prenehanju veljavnosti Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, ki je začel veljati 31. 5. 2022.

novica Evropski portal "Access2Markets" - Evropski portal "Dostop do trgov"

Posodobljen portal Access2Markets pomaga malim in srednje velikim podjetjem preseči ovire za vstop na svetovni trg. Boljši dostop do informacij, ki so prilagojene njihovim potrebam, bo koristil vsem.

novica Informativni dan za ponudnike računalniške opreme

Ponudnike računalniške opreme, ki želijo omogočati unovčevanje digitalnih bonov ’22, vabimo na informativni dan o unovčevanju digitalnih bonov ’22, ki bo v sredo, 1. junija od 10.-12. ure.

novica DIGITALNI BONI

Digitalni bon '22 je dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave, ki ga lahko unovčite za nakup računalniške opreme.

novica Primož Černic izvoljnen za predsednika sekcije trgovcev

Poslanci skupščine Sekcije trgovcev pri OZS so na volilni skupščini dne 15.04.2022 za predsednika sekcije izvolili Primoža Černica.

novica Ukinitev nošenja mask

Vlada je s sprememnjenim odlokom določila obvezno uporabo zaščitnih mask (kiruških mask tipa II ali IIR oz. maske tipa FFP2 ali FFP3) le še na področju zdravstvene dejavnosti in pri tistih izvajalcih socialno varstvene dejavnosti, ki izvajajo nastanitev. V gospodarstvu tako nikjer več ne velja obveznost uporabe zaščitnih mask na podlagi odloka. Odlok določa tudi prenehanje ukrepa vzdrževanja medosebne razdalje in prenehanje ukrepa izpolnjevanja pogoja PCT v zavodih za prestajanje kazni zapora in prevzgojnih domovih.
Pišite nam