Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Anketa za trgovce na drobno - kako se prilagati novim potrošniškim trendom, biti digitalen in zelen

02. 08. 2022
Avtor: Larisa Vodeb

Z Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in  s strani Evropske komisije je prišlo zaprosilo za trgovce ( in sicer mala in srednja podjetja) , k sodelovanju v anketi, s katero želi Evropska komisija ugotoviti, kako so se le-ti prilagodili spreminjajočim se potrošniškim trendom ter podpreti izmenjavo dobrih praks na področju digitalizacije malih in srednjih podjetij v trgovini na drobno.

Cilj študije je zbrati zgodbe malih trgovcev, ki so preoblikovali ali poskušali preoblikovati svoje podjetje, da bi postalo bolj zeleno, bolj digitalno in/ali uvedlo rešitve, osredotočene na stranke.
Evropska komisija želi na ta način bolje razumeti razvoj malih trgovcev na drobno ter ugotoviti, kaj prispeva k njihovem prehodu in kaj ga ovira. To je pomembno zlasti v sedanjih časih, ki ga zaznamujeta kriza zaradi COVID-19 in gospodarska negotovost.

Izkoristete možnost in predstavite svoje poglede. Vljudno prosimo, da izpolnete  anketo (https://s.chkmkt.com/surveys/?e=278542&h=B84AEB33EB477F8&d=e&l=sl=  )  do 20. avgusta 2022.

 

Logo