Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Portal za uvnovčevanje (za nazaj) turističnih bonov podaljšan do 31.07.2022

22. 07. 2022
Avtor: Larisa Vodeb

FURS obvešča, da  nekaterim ponudnikom tovrstnih bonov še vedno ni uspelo v portalu za unovčevanje bonov vnesti unovčitve bonov za storitve, opravljene do 30. 6. 2022, in za na novo unovčene bone po ugotovljenih napakah, ki so bile razlog za stornacijo bonov s strani FURS na podlagi prošnje ponudnika, naslednjo informacijo:

 

Portal za unovčevanje turističnih bonov in Bonov21 v sistemu eDavki bo za unovčevanje (za nazaj) odprt do vključno 31. 7. 2022.

 

Ponovno vse omenjene ponudnike lepo prosijo, naj natančno preverijo svoje evidence glede unovčevanja obeh vrst bonov in čimprej uredijo vse potrebno. Po 31. 7. 2022 ne bo več mogoče urejati nobenih zadev glede unovčevanja turističnih bonov in Bonov21. Ponovno poudarjajo, da so se turistični boni in Boni21 lahko uporabljali za plačilo storitev, opravljenih do vključno 30. 6. 2022.

 

Več informacij  najdete objavili na spletni strani portala -tu.

Vir: FURS