Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Informativni dan z avstrijskimi strokovnjaki

24. AVGUST 2023  |   OZS

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije v sodelovanju z avstrijskim nosilcem pokojninskega zavarovanja organizira informativni dan.

Strokovnjaki avstrijskega nosilca pokojninskega zavarovanja (PVA) bodo svetovanje izvajali v torek, 12. septembra 2023, v prostorih zavoda v Ljubljani, na Kolodvorski ulici 15. Svetovanje bo trajalo od 9. do 13. ure.

Svetovanje je namenjeno zavarovancem, ki so ali so bili zaposleni v Avstriji, in želijo izvedeti, kdaj bodo lahko uveljavili pokojnino v Avstriji in kakšna bo njena višina. Svetovanje je namenjeno tudi upravičencem do avstrijske pokojnine, ki želijo dodatna pojasnila glede svojih pravic.

Prijave na informativni dan sprejemamo od 1. septembra 2023 dalje na telefonskih številkah: 01 4745 283 in 01 4745 274, vsak delovnik med 8. in 15. uro. Stranke, ki se bodo udeležile svetovanja, morajo predložiti osebni dokument in dokazila o zaposlitvi v Avstriji ali podatke o avstrijski zavarovalni številki.

 

Vir: ZPIZ