Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
VPRAŠANJE:

Prosim za povzetek HACCP smernic za bare (točenje pijač) in obveznosti s področja varnosti in zdravja pri delu. Delali bodo študenti.

ODGOVOR:

UPORABA SMERNIC DOBRE HIGIENSKE PRAKSE V BARU

Kako uporabljati smernice dobre higienske prakse v baru, kjer se toči samo pijača oz. se strežejo tudi vnaprej pripravljeni sendviči? Zahteve smernic se morajo smiselno prilagoditi glede na zahtevnost in nivo posameznega lokala, v nadaljevanju je opisano za primer bara, kjer se streže pijača in sendviči.

Za ogled celotnega odgovora je potrebna PRIJAVA!
Priprava: OZS,  
Zadnja sprememba: 15.02.2019
Povežite nas