Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
EVROPSKI PROJEKT ioreSME

Spletna anketa: Raziskava IoreSME za podjetja

09. 03. 2023
Avtor: Vlasta Markoja
EVROPSKI PROJEKT ioreSME

OZS je ena izmed partnerskih organizacij v EU projektu »Povečanje reprezentativnosti MSP organizacij za učinkovitejši socialni dialog« (ioreSME).

Cilj projekta je dvigniti ozaveščenost in povečati prepoznavnost delodajalskih organizacij MSP (Malih in srednje velikih podjetij) v EU ter spodbujati njihovo vlogo kot socialnih partnerjev. Poleg tega je cilj tega projekta podpreti vse partnerske delodajalske organizacije, ki sodelujejo v konzorciju, da postanejo močnejše, reprezentativnejše in vplivnejše organizacije delodajalcev. Namen projekta je tudi boljše razumevanje potreb članstva, ter pridobitev potrebnih orodij in virov za ozaveščanje MSP.

Spletna anketa
V okviru projekta ioreSME je bila pripravljena tudi raziskava namenjena podjetjem, zato vas vljudno prosimo, da si vzamete čas in odgovorite na kratko anketo na povezavi >>>

 

 

IoreSME

Več informacij o projektu najdete na povezavi: https://www.ozs.si/o-zbornici/projekti/ioresme