Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcija trgovcev

sekcija-trgovcev
ZPGOPEK 2023

Oddajo vlog za subvencioniranja skrajšanega delovnega časa in subvencioniranja čakanja na delo

25. 01. 2023
Avtor: Larisa Vodeb
ZPGOPEK 2023

Na Portalu za delodajalce ZRSZ  je za , 25.1.2023, predvidoma ob 14. uri predvidena produkcija nove storitve Interventna zakonodaja (ZPGOPEK) 2023 – kar pomeni, da bodo delodajalci lahko pričeli z oddajo vlog za ukrepa subvencioniranja skrajšanega delovnega časa in subvencioniranja čakanja na delo.

Tistim, ki bi morali vlogo oddati že v preteklih dneh, pa zaradi nedelovanja Portala tega niso mogli storiti, bodo kot pravočasne šteli vloge, ki bodo oddane v 15 dneh od možnosti oddaje vlog na Portalu za delodajalce.

 V primeru, da delodajalci ob oddaji vloge ne bodo imeli na voljo vseh potrebnih dokazili, ki so potrebna za uveljavljanje obeh ukrepov (predvsem dokazilo o izračunu pristojnega organa SPIRIT o višini pomoči za gospodarstvo ), na Zavodu svetujejo, da vlogo kljub temu oddajo pravočasno. Ob obravnavi vloge jih bo Zavod nakladno pozval k dopolnitvi le-te.

Za več informacije se obrnete na kontaktno točko Zavoda RS za zaposlovanje: 080 20 55.

Vir : Zavod RS za zaposlovanje