Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica Pametni tahografi od 15 junija 2019

Od 15.6.2019 bodo morala vsa gospodarska vozila, ki bodo prvič registrirana, imeti vgrajen tahograf četrte generacije  - pametni tahograf. Ti tahografi bodo omogočali daljinski prenos podatkov iz digitalnega tahografa do organov nadzora, lokacijo vozila, točen čas, idr. Izdajale se bodo tudi nove kartice druge generacije, ki bodo imele večjo kapaciteto spomina in večjo varnost proti zlorabam tahografskega sistema. Vozniki, ki bodo imeli še kartice prve generacije, jih bodo lahko nemoteno uporabljali v pametnem tahografu (enako velja tudi za kartice podjetja).

   

novica Slovenski logisti na sejmu Transport & Logistic v Munchnu
Na sejmu Transport & Logistic v Munchnu v začetku junija 2019, so se na skupnem razstavnem prostoru predstavila nekatera podjetja, ki delujejo na logističnem področju. Pri organizaciji tega dogodka sta skupaj pomagali Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije ter Gospodarska zbornica Slovenije s pomočjo Spirit-a. Dne 6..6.2019 so razstavni prostor obiskali tudi obiskovalci iz Slovenije, ki so jih organizirali obe zbornici.
sekcija-za-promet Slovenski prevozniki so državi neposredno predstavili aktualno problematiko
Sekcija za promet pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije in Združenje za promet pri Gospodarski zbornici Slovenije sta danes v okviru sejemskega dogajanja s področja avtomobilizma in logistike na celjskem sejmišču vlado seznanili z aktualno problematiko cestnega prevoza blaga in potnikov. 
novica Pribitek k cestnini tovornih vozil za izgradnjo 2 tira
Tovorna vozila na določenih odsekih avtocest plačujejo pribitek za igradnjo 2 tira
novica Ugodna naročila pnevmatik
Možnosti ugodnega nakupa pnevmatik za gospodarska vozila
Pišite nam