Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

DKV BOX EUROPE zdaj tudi za plačilo mostnin na Danskem in Švedskem

23. 02. 2023
Avtor: Natalija Repanšek

DKV BOX EUROPE zdaj omogoča plačevanje mostnin na Danskem in Švedskem. (Foto: Storebaelt)

 

Enota v vozilu zdaj tudi za plačilo na mostovih Storebælt (Danska) in Øresund (Švedska)

Ratingen, 21. februar 2023 – Odslej lahko stranke DKV Mobility, vodilne evropske platforme B2B za plačilne storitve in rešitve na cesti, poravnajo cestnine na mostovih Storebælt na Danskem in Øresund na Švedskem tudi z DKV BOX EUROPE. DKV BOX EUROPE tako pokriva 16 cestninskih storitev v 13 evropskih državah. Enoto v vozilu je je mogoče hitro namestiti s funkcijo plug and play, konfigurirati in posodabljati pa jo je možno prek mobilnega omrežja.

"S to storitvijo smo naredili še en pomemben korak na poti, da z eno samo napravo pokrijemo najpomembnejše tranzitne poti v Evropi in uporabnikom omogočimo čim bolj nemoteno in avtomatizirano obračunavanje cestnine," pravi Jérôme Lejeune, generalni direktor za storitve cestninjenja in vračila pri družbi DKV Mobility.

DKV BOX EUROPE omogoča plačevanje cestnin v Avstriji, Belgiji, Bolgariji, Franciji, Nemčiji, na Madžarskem, v Italiji, Španiji, na Poljskem, Portugalskem in v Švici. Poleg tega pa v vozilu omogoča tudi plačevanje za naslednje mostove in predore: Warnow in Herren (Nemčija), Liefkenshoek (Belgija), Storebælt (Danska) in Øresund (Švedska).

Za več informacij obiščite  www.dkv-mobility.com