Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

DKV zagnal nov portal za stranke

05. 05. 2021
Avtor: Natalija Repanšek

Ratingen, 30. 4. 2021. Ponudnik storitev na področju prevoza DKV Mobility je zagnal nov portal za stranke. Stranke DKV lahko na portalu naročajo in digitalno upravljajo kartice DKV. Informacije o uporabi kartic za gorivo in storitve se samodejno v realnem času posredujejo portalu.

»Veseli nas, da lahko z novim portalom za stranke svojim strankam v realnem času nudimo še večji nadzor in boljši pregled nad uporabo njihovih kartic,« pravi Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services pri DKV Mobility. Jérôme Lejeune, Managing Director za cestnine pri DKV Mobility, dodaja: »V prihodnje bomo razširili nabor funkcij, ki jih nudi portal za stranke, in postopoma tudi digitalizirali upravljanje vseh cestninskih izdelkov.«

 

Več informacij je dostopnih na povezavi dkv-euroservice.com

 

DKV Euro Service

DKV Euro Service je že več kot 85 let eden vodilnih ponudnikov storitev na področju logistike in transporta. Od brezgotovinske oskrbe na poti na več kot 230.000 vse bolj razširjenih prodajnih mestih do obračunavanja cestnine in povračila davka na dodano vrednost – DKV nudi širok nabor storitev za optimizacijo in upravljanje voznih parkov po vsej Evropi. Podjetje DKV Euro Service je del skupine DKV MOBILITY, ki zaposluje več kot 1.200 ljudi. Skupina je v letu 2019 ustvarila 9,9 milijarde evrov prometa in poslovala v 45 državah. Trenutno več kot 250.000 pogodbenih partnerjev uporablja več kot 5,1 milijona kartic DKV CARD in naprav v vozilu. Leto 2020 je bila kartica DKV CARD že 16. leto zapored nagrajena kot najboljša blagovna znamka v kategoriji kartic za gorivo in servisnih kartic.

SLIKA DKV

Ponudnik storitev na področju prevoza DKV Mobility je zagnal nov portal za stranke. (Fotografija: DKV)