Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

POVABILO K ODDAJI PONUDBE ZA NAKUP PNEVMATIK

29. JANUAR 2021  |   Natalija Repanšek

Združenje za promet pri GZS in Sekcija za promet pri OZS (naročnika) vabita ponudnike k predložitvi pisne ponudbe za nakup pnevmatik.

Zainteresirani ponudniki, naj pošljejo pisne ponudbe za pnevmatike na izpolnjenem obrazcu Priloga 1 (zavihek: »Zavezujoča ponudba 2021«). Člani obeh združenj so podali povpraševanje za cca 20.700 kosov pnevmatik. V zavihku »predviden nakup pnevmatik« so navedeni podatki o posameznih dimenzijah.

Ponudniki, ki bodo ponudili več blagovnih znamk pnevmatik, morajo predložiti izpolnjen obrazec »Zavezujoča ponudba 2021« za vsako blagovno znamko posebej.

Sekcija za promet pri OZS in Združenje za promet pri GSZ bosta s svojimi aktivnostmi med člani spodbujali le-te k nakupu pnevmatik pri izbranem ponudniku.

Rok za oddajo ponudb: sreda, 3. 3. 2021

Naslov za predložitev ponudb:

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Celovška cesta 71, Ljubljana, priporočeno po pošti ali na elektronski naslov natalija.repansek@ozs.si.

Veljavnost ponudb: Izbrani dobavitelj zagotavlja fiksne cene za naročila prejeta do 30.09.2021 in z rokom dobave do 31.12.2021.

Kontaktna oseba za pojasnila: FRANC SERŠEN, franc@sersentransport.si, tel. 041 663 957

Javno povabilo k oddaji ponudbe za nakup pnevmatik

Priloga 1

Preberite tudi:

Pišite nam