Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Strokovni ogled sejma IAA v Hannovru 22. 9. – 24. 9. 2022

02. 09. 2022
Avtor: Natalija Repanšek

IAA TRANSPORTATION  je postala vodilna mednarodna platforma za logistiko, gospodarska vozila, avtobuse in transportni sektor. Pod geslom "Ljudje in blago v gibanju" bo v Hannovru potekal novi IAA TRANSPORTATION. Z razširjenim konceptom dogodka bo prvič povezal ustrezne akterje iz gospodarskih vozil, avtobusnih vozil in logističnega sektorja z vodilnimi ponudniki tehnologij prihodnosti. Pomemben cilj novega koncepta je biti prva mednarodna platforma v prometnem sektorju, ki se bo vse bolj osredotočala na podnebno nevtralno in tehnološko preobrazbo celotnega prometnega sektorja.

Za vas  smo pripravili  strokovno voden ogled sejma IAA Transportation v Hannovru in tudi možnost neformalnih srečanj z različnimi proizvajalci in razstavljavci.

Program:

1. dan: četrtek, 22.09.2022: Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 05.00 uri zjutraj. Vožnja preko Karavank v Avstrijo in nadaljevanje poti mimo Salzburga v Nemčijo. Potovanje s krajšimi vmesnimi postanki na relaciji Munchen – Nurnberg – Leipzig – Halle. V večernih urah prihod v BRAUNSCHWEIG  in namestitev v Pentahotel Braunschweig****. Večerja.  Nočitev.

2. dan: petek, 23.09.2022: Zajtrk v hotelu. Nato takojšnja vožnja na sejmišče v HANNOVER. Obisk sejma po programu*  ali individualni obisk. Večerna vrnitev nazaj v hotel v Braunschweigu. Večerja.  Nočitev.

3. dan: sobota, 24.09.2022: Po zajtrku sledi povratek nazaj proti domu s krajšimi vmesnimi postanki.
Prihod nazaj v Ljubljano v kasnejših večernih urah.

CENA: za člane OZS ali GZS 190.00 EUR/osebo (cena velja do 2 udeleženca/podjetje), 365.00 EUR za vsako nadaljnjo osebo,  420.00 EUR/osebo za nečlane;

*Program skupinskih ogledov bodo prijavljeni prejeli naknadno.

Prijavnica

Izpolnjeno prijavnico – pogodbo pošljite na e-mail agencije: ljubljana@sajko-turizem.si.
Za vsa vprašanja smo vam na voljo na tel. št. (01) 24 44 850 oz. (02) 80 51 804 (od pon–pet med 09.–17. uro).
Smatra se tudi, da ste vse pogoje iz te pogodbe sprejeli v trenutku nakazila-plačila z vaše strani.