Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Uvedba elektronske prijave nezgode in poškodbe pri delu – na voljo je obrazec za urejanje pooblastil za dostop do novega e-postopka na portalu SPOT

19. AVGUST 2022  |   Tadeja Bučar

Ministrstvo za javno upravo (v nadaljevanju MJU) obvešča, da je z dnem 19.8.2022 na portalu SPOT objavljen obrazec pooblastila, ki je namenjen urejanju pooblastila za nove postopke v zvezi s prijavo oz. preklicem prijave nezgode ali poškodbe pri delu.

Obrazec je MJU pripravil in objavil na pobudo poslovnih subjektov (predvsem večjih), ki bi želeli administrativna opravila v zvezi s pooblastili v svojem podjetju urediti še pred objavo postopka na portalu SPOT.

Obrazec je dostopen na povezavi

Za SPOT referente sicer velja, da bodo z vnosom pooblastil v sistem pooblaščanja na portalu SPOT lahko začeli, ko bo postopek na voljo na SPOT portalu.

Obrazec za urejanje pooblastil za vse postopke bo posodobljen tik pred objavo postopka na portalu SPOT.

VIR in celotna novica: Portal SPOT oziroma MJU

spot

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.