Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Nov Odlok - velja od 9.-15.1.2021

08. JANUAR 2021  |   Igor Pipan

V Uradnem listu št. 4/2021 je objavljen nov Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki velja od 9.1.2021 do vključno 15.1.2021. Tako je z 9.1.2021 dodana tudi naslednja izjema:

 

gradbena dela v oz. na nenaseljenih gradbiščih, hišah oziroma stanovanjih, pri izvajanju katerih je zagotovljeno, da ni stika s potrošniki.

 

Opozarjamo in poudarjamo: Odlok velja glede del za POTROŠNIKE.  Odlok ne posega na področje ponujanja in prodajanja storitev med podjetji - te storitve so dovoljene in nemoteno potekajo. 

Pri ponujanju storitev in blaga v zaprtih prostorih se še vedno mora zagotoviti 30 kvadratnih metrov na posamezno stranko ali pa ena stranka na cel prostor, če je prostor manjši od 30 kvadratnih metrov. Prav tako se morajo upoštevati vsa ostala higienska priporočila ministrstva za zdravje kot tudi NIJZ.

Nov odlok najdete tukaj.

Preberite tudi:

Pišite nam