Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Sproščeno opravljanje vseh dejavnost gradbeništva v vseh regijah

12. MAREC 2021  |   Igor Pipan

Vlada je 10.3.2021 izdala Odlok o spremembah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki velja do 19. marca 2021.

Z odlokom se v vseh statističnih regijah v celoti sprošča dejavnost gradbeništva. Ta izjema se začne uporabljati od 15. marca 2021 dalje in se uvršča pod dejavnosti, ki se lahko opravljajo brez testa za zaposlene. To torej pomeni, da je mogoče opravljati vse dejavnosti brez omejitev in ni pomembno, ali gre za storitve v naseljenih ali v nenaseljenih objektih in se lahko opravlja storitve tako zunaj kot v notranjosti stavb.

Povezava do Uradnega lista - glejte točka 706 - Odlok o spremembah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji.

Preberite tudi:

Pišite nam