Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

TRADICIONALNA HUMANITARNO-TEKMOVALNA akcija SLIKOPLESKARJEV bo letos v OŠ Ormož

09. 09. 2019
Avtor: Igor Pipan

Humanitarna akcijaV sekciji slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri OZS bodo 29. novembra v OŠ Ormož organizirali že 21. tradicionalno humanitarno akcijo slikopleskarjev, ki je v zadnjih šestih letih dobila mednarodni pridih, ter v njenih okvirih izvedli še državno tekmovanje slikopleskarjev, na katerem lahko sodelujejo člani omenjene sekcije v okviru Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Kliknite tukaj za VABILO NA AKCIJO in tukaj PRIJAVA

Tako se bodo v petek, 29. novembra 2019, zbrali domači in tuji mojstri iz sosednjih držav, ki bodo skupaj z dijaki in vajenci pod vodstvom njihovih mentorjev v enem dnevu prebarvali prostore OŠ Ormož. Barvite prenove si poleg tamkajšnjih učiteljev in drugih zaposlenih želijo predvsem učenci, ki so na Obrtno-podjetniško zbornico naslovili unikatno prošnjo za izvedbo letošnje humanitarno-tekmovalne akcije, saj so ji priložili številne risbice, polne pričakovanj in barvitih želja.

    risbica    risbica 

    risbica

Matjaž Majdič, predsednik sekcije slikopleskarjev pri OZS, poudarja: ''V OZS smo se v vodstvu sekcije po tehtnem premisleku odločili, da med prejetimi ugodimo prav prošnji te šole. Izvedbo letošnje akcije je kot soorganizator podprla tudi naša Območna obrtno-podjetniška zbornica (OOZ) Ormož s predsednico Mojco Šalamun na čelu, ki si je predhodno že ogledala izjemno dotrajane prostore ter na dogodku zagotovila tudi udeležbo lokalnih, ormoških slikopleskarjev. V sekciji slikopleskarjev pri OZS pričakujemo, da se nam bo kot prejšnja leta v Ormožu pridružilo podobno število domačih slikopleskarjev, ki prihajajo iz vseh slovenskih regij, medtem ko je tujih udeležencev običajno za tretjino. Akcijo zdaj že več let zapored podpira tudi Evropsko združenje slikopleskarjev UNIEP, vanjo pa so, nekatera že od samega začetka, vključena tudi ugledna in družbeno odgovorna podjetja, s katerimi v OZS zelo dobro sodelujemo. Poleg podpore pri organizaciji nam zagotovijo vse potrebne materiale – od notranjih zidnih barv do valjčkov in čopičev ter raznolikih zaščitnih materialov, brez katerih akcije in tekmovanja ne bi mogli speljati, nekatera pa poskrbijo za prevoze udeležencev. Seveda želimo tako podjetja kot slikopleskarji javnosti pokazati in dokazati, kako veliko humanitarno srce imamo vsi, ki v akciji sodelujemo. In zato verjamemo, da bo tudi letošnja prav tako uspešna, kot so bile vse dosedanje.'' 

Več o akciji najdete tudi na družbenih omrežjih (Facebook, Youtube - pod imenom @humanitarni.slikopleskarji), kjer lahko spremljate vse novosti in priprave.

Pojasnilo:

V Sekciji obenem pojasnjujemo, da humanitarna akcija, ki naj bi jo izvedli konec novembra v Splošni bolnišnici Ptuj  ne sodi v sklop tradicionalne humanitarno-tekmovalne akcije slikopleskarjev v organizaciji OZS in OOZ.

Vabimo vas, da se na akcijo prijavite - kliknite tukaj ali pošljite mail na igor.pipan@ozs.si

Vabljeni!

                                            Matjaž Majdič, predsednik sekcije slikopleskarjev

                                           Dušan Presetnik, predsednik org. odbora 21. humanitarne akcije

                                           Igor Pipan, sekretar sekcije