Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

​Usposabljanje delavcev za prvo pomoč – tečaj in izpit

  • Vse o dogodku
  • Kraj: OOZ Logatec, Tržaška c. 11, Logatec
  • Datum: 20.09.2022
  • Ura: 07:00 - 13:00
  • Cena: Člani OOZ Logatec - 88,02€
  • Ostali udeleženci - 97,80€

​Usposabljanje delavcev za prvo pomoč – tečaj in izpit


Delodajalca Zakon o varnosti in zdravju pri delu obvezuje zagotoviti, da je v delovnem procesu v sleherni krajevno ločeni enoti in vsaki delovni izmeni prisoten vsaj en delavec, ki je usposobljen za izvajanje prve pomoči na delovnem mestu.

Usposabljanje delavcev za prvo pomoč – tečaj in izpit
 
Delodajalca Zakon o varnosti in zdravju pri delu obvezuje zagotoviti, da je v delovnem procesu v sleherni krajevno ločeni enoti in vsaki delovni izmeni prisoten vsaj en delavec, ki je usposobljen za izvajanje prve pomoči na delovnem mestu. Delodajalec mora sprejeti posebne ukrepe z določitvijo števila delavcev – usposobljenih za nudenje prve pomoči ter zagotoviti tudi potrebni material in opremo za prvo pomoč (omarica z materialom in podatki).
 
Pri izvajanju del, kjer iz ocene tveganja izhaja večja nevarnost za nastanek nezgod, zakon delodajalcu nalaga, da zagotovi za nudenje prve pomoči usposobljeno osebo na vsakih 20 delavcev (na podlagi 7. alineje drugega odstavka 33. člena Zakona o varnosti in zdravju pri delu, Ur.list RS št. 43/2011 in Pravilnika o organizaciji, materialu in opremi za prvo pomoč na delovnem mestu).
 
Zato na OOZ Logatec organiziramo tečaj prve pomoči za delavce ter s prikazom uporabe AED (avtomatski zunanji defibrilator), ki vsebuje zakonsko predpisano teoretično in praktično usposabljanje. Tečaj bodo vodili priznani strokovnjaki z mednarodnimi certifikati. Program vsebine usposabljanja je priložena v priponki.

Datum in ura uposabljanja: v torek, 20. septembra 2022, od 7.00 do 13.00
Lokacija: Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec
 (Tržaška cesta 11)
Kotizacija: 97,80 evrov (z DDV), za člane OOZ Logatec pa z 10 % popustom kotizacija 88,02 evra.
Rok prijave: 15. september 2022
Število mest je omejeno, prednost imajo člani OOZ Logatec.

Udeleženci prejmejo uradno potrdilo o opravljenem tečaju prve pomoči in poravnanem plačilu. Veljavnost potrdila o opravljenem tečaju prve pomoči za zaposlene traja pet (5) let. Po preteku petih let so zaposleni svoje znanje dolžni obnoviti, s ponovnim opravljanjem tečaja.
 

Prijava na dogodek
Pišite nam