Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

3-dnevni spletni seminar: Kako ustvariti osebno blagovno znamko?

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Spletni seminar
  • Trajanje od 12.05.2020 do 14.05.2020
  • Cena: Za člane OZS je seminar BREZPLAČEN - 0,00€
  • Za nečlane je cena seminarja 50 eur + ddv - 61,00€

3-dnevni spletni seminar: Kako ustvariti osebno blagovno znamko?


Sedaj je čas, da vaše podjetje povežejo tudi z vašo osebno blagovno znamko. Pridružite se nam na on-line izobraževanju, Kako ustvariti osebno blagovno znamko

Želite ustvariti močno in privlačno javno podobo?
Potem vas vabimo, da se udeležite 3 dnevnega seminarja Osebna blagovna znamka. Na spletnem seminarju boste prepoznali svoje prednosti in slabosti ter določili vaše unikatne lastnosti, v kateri se razlikujete od drugih.

Osebna blagovna znamka povečuje vrednost podjetja in je del prodajnega kanala, ki pripelje potencialno stranko do nakupa. Osebna blagovna znamka oblikuje spomine in spreminja življenja ljudi. Vas tudi razlikuje od drugih, vas naredi prepoznavne in posledično vam ljudje bolj zaupajo.

Spletni seminar bo potekal preko aplikacije Zoom v treh terminih:
- Torek, 12. 05. 2020
- Sreda, 13. 05. 2020 in
- Četrtek, 14. 05. 2020

med 9.00 in 11.00 uro

Število mest je omejeno na 10 udeležencevm zato s prijavo pohitite.


Seminar bo vodila
Katja T Pintar, strokovnjakinja za marketing in blagovne znamke, direktorica podjetja identiteta, agencija za marketing


Katja T. Pintar

Nemogoče je, da ne bi postali to, kar drugi mislijo o vas.

Katja je na Poslovno - ekonomski fakulteti v Mariboru končala podiplomski študij iz strateškega marketinškega komuniciranja in Londonsko šolo za odnose z javnostmi. Na karierni poti je pridobila izkušnje iz marketinškega komuniciranja, odnosov z javnostmi in upravljanja s kadri.

Kot redna predavateljica je svoje znanje širila v Izobraževalnem centru NLB, kot gostja pa je predavala na EPF v Mariboru. Danes po vsej Sloveniji izobražuje različne kadre na področju učinkovite komunikacije in prodaje.

Katja nenehno sledi novostim na področju celotnega marketinškega spleta in podjetjem pomaga oblikovati močne blagovne znamke, prepoznavnost na trgu in digitalnemu komuniciranju z različnimi notranjimi in zunanjimi deležniki.

Med glavne kompetence šteje tiste s področja upravljanja z blagovno znamko in upravljanja s kadri. Ta tematika ji v današnjem času predstavlja prav poseben izziv, saj je človekova kariera postala njegova življenjska pot, družbena omrežja pa vse pomembnejši vir komunikacije.

Njen življenjski moto je, da je skrivnost uspeha v dobri pripravi.

Njen idol je Evander Holyfield.

Obvezna je predhodna spletna prijava (na dnu)

Plačilo kotizacije za nečlane: Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 - davčna številka. Namen plačila: OTHR.

Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov jana.golic@ozs.si ali po faxu 01 50 54 373.

Pisne odjave poslane na jana.golic@ozs.si upoštevamo do 2 dni pred dnevom izobraževanja, sicer zaračunavamo 100 % kotizacije. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije: Jana Golić: jana.golic@ozs.si, 01 5830 553.

Vljudno vabljeni!

Pišite nam