Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Brezplačna spletna delavnica: Kreativno reševanje ''problemov'' slehernega podjetnika

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Spletna aplikacija Zoom
  • Datum: 23.08.2022
  • Ura: 08:30 - 10:45

Brezplačna spletna delavnica: Kreativno reševanje ''problemov'' slehernega podjetnika


Pozitivni naprej. Kako?

OZS SPOT

Živimo v času brez primere. Nikdar v dobi človeštva se niso dogajale take spremembe in taki premiki. Vse to, pa močno vpliva na posameznega podjetnika.

Kako poskrbeti zase? Kako se lahko prenehate obremenjevati s tistim kar slišite, ozIroma s tistim, kar vam govorijo drugi? Se kdaj sprašujete od kod problemi, zakaj vas vse skrbi? Zakaj večinoma razmišljate negativno? Bi radi vedeli, zakaj se na nekem področju enostavno ne premaknete zakaj težko sprejmete odločitev in ko jo, se obtožujete, da ni pravilna (če vam ni prinesla želenega rezultata)? Bi se radi znali sprostiti v trenutku, ko doživite stres in ste v krču strahu, ki ne popušča? Bi radi spoznali svojo lastno notranjo moč, spoznali, kako se postaviti zase, kako reči NE, se izpostaviti in doseči tisto, kar je najboljše za vaše podjetje?

Če ste vsaj na eno od vprašanj odgovorili z DA, se prijavite na interaktivno delavnico, na kateri boste dobili vsa potrebna orodja in tehnike, da začnete (ali nadaljujete) z reševanjem svojega podjetniškega duha.
 
SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije organizira brezplačno strokovno spletno delavnico.
Delavnice in usposabljanja v okviru SPOT sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Izvedba te delavnice pa bo brezplačna tudi s strani izvajalke - predavateljice.


VSEBINA:

  • PREPRIČANJA (NLP tehnika – kolo prepričanj), MISLI
  • ODLOČITVE (kako jih lažje sprejeti + VAJA, ki pokaže, kje se ustavi odločanje)
  • ODNOSI na delovnem mestu
  • STRAH (5 vprašanj, kako iz strahu prestopite v radovednost; strah, kaj bodo drugi rekli; strah pred pomanjkanjem financ, časa, znanja ...)
  • DIHALNE TEHNIKE (delujoče tehnike za umiritev po stresni situaciji)

 

DODATNO:
V sklopu delavnice boste imeli priložnost dobiti tudi brezplačno branje – reading. Informacije, ki jih Armina prejme so izključno samo za VAS! Sporočila dobi v obliki besed, barv, slik itd. Praksa potrjuje, da so prejeta sporočila 100 % tisto, kar v danem trenutku potrebujete. In kaj je branje?
Branje je prejem informacij in uvidov dušnega sveta. To so pomembna sporočila, ki jih dobite od vodnikov in pokojnikov (od njih, če želite). Na delavnici boste imeli priložnost dobiti sporočila vaših vodnikov, ki so namenjena samo vam.

O PREDAVATELJICI:
 Armina Džafić MOTIVACIJA
Armina Džafič je oseba, ki vam pokaže pot, kako se znebiti strahu, kako biti bolj odločni, samozavestni, motivirani, sproščeni ter kako poskrbeti zase in svoje podjetje. Ko ne izvaja individualnih ali skupinskih coachingov, ko ne predava, piše bloge na https://www.motivacija-za.me/ ali ustvarja afirmacije na YouTube, je življenjska partnerica, mama dvema sinovoma in trem muckam.

V podjetništvo je vpeta od 1999. Večino časa je delala stvari, kjer ji duša ni pela. Sedaj opravlja svoj sanjski poklic kot mentor, predavatelj, coach ter medij. Danes pomaga podjetnikom in fizičnim osebam izboljšati njihovo samozavest, znebiti se strahu ter stresa, odpraviti negativnem misli in prepričanja. Ljudem predstavi kako naj s svojimi kvalitetami in prednostmi začutijo lastno vrednost in izboljšajo svoj način življenja.

TRAJANJE: 3 šolske ure

Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Obvezna je predhodna spletna prijava (na dnu te strani).

V primeru odjave le-to prosim sporočite. Kontakti spodaj.
 
Kontakti:
(01) 58 30 553, Jana Golić, podjetniška svetovalka SPOT: jana.golic@ozs.si

Vljudno vabljeni!

ozs spot