Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Brezplačna spletna delavnica: PLEMENITE KOVINE V POSLOVNEM SVETU?

  • Vse o dogodku
  • Kraj: ZOOM spletna aplikacija
  • Datum: 24.08.2022
  • Ura: 09:00 - 10:00

Brezplačna spletna delavnica: PLEMENITE KOVINE V POSLOVNEM SVETU?


Za vsakega podjetnika so med drugim zelo pomembni finančna stabilnost podjetja, pametne naložbe, zaščita premoženja idr.. Vzemite si čas in se udeležite zanimive strokovne delavnice.

ozs spot izobraževanje

Brezplačno se udeležite naše strokovne delavnice:
"Plemenite kovine v poslovnem svetu?"

SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije organizira brezplačno strokovno spletno delavnico.
Delavnice in usposabljanja sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Izvedba delavnice tudi s strani izvajalcev brezplačna.

NAJAVA VSEBINE WEBINARJA:

Pametne naložbe, zaščita premoženja in ciljno varčevanje so dobrodošli, celo odločilni, ne le pri upravljanju osebnih financ, pač pa tudi v poslovnih okvirih, kjer finančna stabilnost podjetja in zaposlenih pomeni dobro popotnico za uspešno dolgoročno poslovanje.

Če ste udeleženi pri finančnem upravljanju podjetja, vodite družinsko podjetje ali razmišljate o skrbi za zaposlene, se prej ali slej srečate z vprašanji pametnih naložb, likvidnosti podjetja, zaščite premoženja in dolgoročnega vlaganja v kader.

Kot odgovor nanje se plemenite kovine vse bolj uveljavljajo v poslovnem svetu, tako kot ohranjevalec vrednost kot način nagrajevanja zaposlenih.

Predavatelji:

Irena Linasi Rogač v OZS
Irena Linasi Rogač - Irena je svetovalka za mednarodne poslovne finance z več kot 20 letnimi izkušnjami. V svoji karieri je svetovala več kot 500 uspešnim slovenskim in mednarodnim podjetnikom in managerjem in jim pomagala do strateških stikov in investicijskega kapitala tako v Sloveniji kot tujini. V okviru delovanja v 8 državah EU in širše je številnim podjetjem pomagala do investicijskega kapitala v skupni vrednosti več kot 20 mio EUR ter strankam do naložb v plemenite kovine v skupni vrednosti več kot 100 mio EUR. Karierno pot je začela z lastnim računovodskim servisom ter jo nadaljevala kot svetovalka za naložbe v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij). Veliko predava o investicijah, poslovnih financah in naložbah v plemenite kovine ter deluje tudi kot ocenjevalka za investicije v start up podjetja.
Linkedin profil

Peter Herman v OZS

Peter Herman - Peter Herman je finančni svetovalec z več kot 14 leti finančnih izkušenj na področju plemenitih kovin, bančništva, zavarovalništva, delnic, vzajemnih skladov in kriptovalut. S celovito svetovalno podporo in strokovnimi nasveti podpira vlagatelje do pravih odločitev na visoko zahtevnih finančnih trgih.
Linkedin profil

Iris Addaline v OZS
Iris Addaline - Iris je svetovalka za naložbe v fizične plemenite kovine kot so zlato in srebro. Že vrsto let sodeluje s podjetjem Tim Valores d.o.o., kjer pomaga posameznikom ustvariti več premoženja kot dolgov. Pri svojem delu ima posluh, da svetuje individualno glede na profil, želje in zmožnosti podjetnika.
Likendin profil

Ekipa Valores je skupina svetovalcev, ki najprej vlaga v svoje finančno znanje, nato pa z njim spremlja posameznike do njihovih ciljev. Tim Valores partnersko in pogodbeno sodeluje z elitnimi bankami, pooblaščenimi družbami za upravljanje, borzno posredniškimi hišami ter največjimi specializiranimi podjetji na področju plemenitih kovin. Skupaj s partnerji podjetje ustvarja inovativne in aktualni situaciji prilagojene finančne produkte. Z njimi dviguje finančne kapacitete tako posameznikom kot tudi večjim institucijam. Rešitve za vlagatelje so inovativne in kombinirane, kar zagotavlja večjo varnost, donosnost in likvidnost. Več na: https://valores.si.

Trajanje: 2 šolski uri

Komu je delavnica namenjena? Potencialnim podjetnikom, samostojnim podjetnikom in nosilcem podjetij.


Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Obvezna je predhodna spletna prijava (na dnu te strani).
V primeru odjave le-to prosim sporočite.
 
Kontakti:
(01) 58 30 553, Jana Golić, podjetniška svetovalka SPOT: jana.golic@ozs.si

Vljudno vabljeni!

OZS SPOT


Prijava na dogodek
Pišite nam